روند آسفالت و بهسازی راههای روستایی دستخوش تبعیض و بیعدالتی است
تعدادی از دهیاران و اعضای شورای روستایی شهرستان قزوین در جلسه شورای اداری این شهرستان نسبت به بیتوجهی به راههای روستایی گلایه کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ جلسه شورای شهرستان قزوین ظهر امروز در سالن جلسات فرمانداری این شهر با حضور عباس کاظمی فرماندار، فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین در مجلس و جمعی از دهیاران و اعضای شورای روستاهای شهرستان برگزار شد.
دهیاران و اعضای شورای برخی از روستاهای شهرستان قزوین در ابتدای این جلسه به بیان دغدغههای خود پرداختند که بیشترین خواسته آنها در حوزه راهها بود؛ به طوری که بخش الموت غربی و شرقی در روستاهایی همچون دستجرد و کماسار با مشکل نبود جاده ایمن و مناسب مواجه بوده و همین امر سبب آسیبهای جانی و مالی به آنها شده است. دهیاران و اعضای شورای روستاها از اداره کل راهداری درخواست جدی داشتند تا هر چه سریعتر نسبت به زیرسازی و روکش و آسفالت جادههای روستایی و بهسازی آنها اقدام نماید. عدالت محوری در اقدامات راهداری دیده نمیشود فاطمه محمدبیگی در این جلسه اظهار کرد: شاهد یک نگاه متفاوت و متاسفانه تبعیضگونه در رسیدگی به راههای روستایی هستیم به طوری که میبینیم یک منطقه دوبار آسفالت شده و یک منطقه به دلیل گردنه و صعبالعبور بودن هیچ رسیدگی به آن نشده است. نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: طبق بررسی لیست پیشنهادی مدیرکل راهداری استان، عدالت در حوزه راهسازی در بین مناطق استان رعایت نشده است. وی تصریح کرد: از مسئولین اجرایی استان انتظار داریم که دیدگاههای اقتصادی مناسب برای مناطق داشته باشند؛ منطقهای مثل یله گنبد همانند الماسی است که در خاک مدفون شده، آسفالت راه این آبگرم سبب اشتغال و رونق اقتصادی منطقه خواهد شد. این مسئول در پایان از اینکه راهداری تاکنون جلسهای با مجمع نمایندگان استان نداشته انتقاد کرد. 5هزار کیلومتر راه روستایی استان نیازمند بهسازی است لیلا غریب، مدیرکل امور روستایی استانداری قزوین با اشاره به آخرین وضعیت راههای روستایی استان اظهار کرد: 5هزار کیلومتر راه روستایی در استان قزوین وجود دارد که از این میزان 2500 کیلومتر آسفالت و مابقی خاکی است، البته 1500کیلومتر از مسیر آسفالت شده هم اکنون نیاز به ترمیم روکش دارد. وی افزود: بهسازی راههای روستایی باید متناسب با میزان تردد و جمعیت روستاها اولویت بندی و مورد توجه مسئولان قرار گیرد. تبعیض را نمیپذیریم عباس کاظمی هم در پایان این جلسه اظهار کرد: الموت و طارم از بخشهای محروم در شهرستان هستند و نیاز به رسیدگی دارند اما در ابتدای سال طبق مصوبات کمیته برنامهریزی استان مقرر شد که پروژه جدید تعریف نکنیم و پروژههای برجای مانده را به سرانجام برسانیم. وی ادامه داد: طبق گفتمانی که به آن پایبند هستیم اجازه تبعیض در کارها را نمیدهیم و اولویت انجام پروژهها براساس نفوذ یا جایگاه اشخاص تعیین نمیشود؛ آن چیزی که مردم را آزار میدهد همین بی عدالتی و تبعیض است. فرماندار قزوین تاکید کرد: بی اعتمادی که امروز در بین برخی مردم نسبت به مدیران ایجاد شده به دلیل کمبودها نیست بلکه به علت تبعیض است و این خط قرمز ماست و هر جا چنین تبعیضهایی را ببینیم موظف هستیم باقدرت درمقابل آن بایستیم و اگر قادر به این کار نیستیم باید صندلی مدیریت را ترک کنیم. انتهای پیام /