پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

روند ولادت در استان سمنان کاهش یافته است / ثبت 7300 تولد طی یک سال

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
روند ولادت در استان سمنان کاهش یافته است / ثبت 7300 تولد طی یک سال

سمنان - مدیرکل ثبت احوال استان سمنان گفت: روند ولادت طی پنج سال اخیر در استان کاهش یافته است و در سال گذشته هفت هزار و 313 تولد به ثبت رسید.

سمنان - مدیرکل ثبت احوال استان سمنان گفت: روند ولادت طی پنج سال اخیر در استان کاهش یافته است و در سال گذشته هفت هزار و 313 تولد به ثبت رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس قندالی در نشست بعد از ظهر چهارشنبه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده به میزبانی استانداری سمنان با بیان اینکه روند ولادت طی پنج سال اخیر در استان کاهش یافته است و در سال گذشته هفت هزار و 313 تولد به ثبت رسیده است، تاکید کرد: میانگین سن مادران استان سمنان که اولین فرزند خود را در به دنیا آوردند، 29.5 سال است.

وی با بیان اینک که مادران 35 سال و بالاتر در سال گذشته یک هزار و 445 تولد به دنیا آوردند، افزود: 38 درصد فرزندآوری در استان سمنان در پنج سال اول زندگی مشترک به ثبت رسیده و هشت درصد ولادت‌ها هم در 15 سال بعد از آغاز زندگی مشترک است.

مدیرکل ثبت احوال استان سمنان با بیان اینکه در استان به ازای 100 دختر، 106 پسر طی سال گذشته متولد شده است، گفت: همچنین طی سال گذشته سه هزار و 561 تولد به ثبت رسید که این رقم در سال 98، سه هزار و 395 مورد بوده است.

قندالی با بیان اینکه متوسط سن زوجه که مرتبه اول ازدواج کرده 24.11 سال و متوسط سن زوج هم 27.9 سال است، تاکید داشت: در سال گذشته یک هزار و 316 طلاق در استان سمنان به ثبت رسیده که این رقم در سال 98، یک هزار و 200 مورد بود.