رونق تولید
رونق تولید
آستارا - نماینده مردم آستارا در مجلس گفت: مسئولان و مردم سالی را که از سوی مقام معظم رهبری به نام «مهار تورم و رونق تولید» نامگذاری شده را جدی گرفته و در راستای تحقق آن تلاش کنند.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، انتخاب «مهار تورم و رشد تولید» به عنوان شعار سال 1402 از سوی مقام معظم رهبری، موجب شد تا طی روزهای گذشته تحلیلگران و کارشناسان اقتصادی پیرامون الزامات تحقق این مهم در سالجاری اظهارنظر کنند. «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، «حمایت از کالای ایرانی»، «رونق تولید»، «جهش تولید»، «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» به ترتیب عنوان سالهای 96 تا 1400 است که...
بعد از یک و نیم سال که از آغاز به کار دولت می گذرد و تورم کمر مردم را شکسته، آقای رئیس جمهور تازه به وزرای اقتصادی اش دستور داده که "پیشنهاد"های خود را برای مهار تورم ارائه کنند.
عصر ایران نوشت: جالب است! بعد از یک و نیم سال که از آغاز به کار دولت می گذرد و تورم کمر مردم را شکسته، آقای رئیس جمهور تازه به وزرای اقتصادی اش دستور داده که "پیشنهاد"های خود را برای مهار تورم ارائه کنند؟ خبر جدی است و واقعا گفته بروید پیشنهاد بیاورید!
برخی از کارشناسان اقتصادی با اشاره بهضرورت توجه دولت به شعار سال معتقدند مسئله تورم درایران ریشهای است وتیم اقتصادی دولت بایدبصورت همزمان راهکارهای کوتاهو بلندمدت مهارتورم را در نظربگیرد.
برخی از کارشناسان اقتصادی با اشاره بهضرورت توجه دولت به شعار سال معتقدند مسئله تورم درایران ریشهای است وتیم اقتصادی دولت بایدبصورت همزمان راهکارهای کوتاهو بلندمدت مهارتورم را در نظربگیرد.
یک کارشناس حوزه حکمرانی با اشاره به مزایای احیای تعاونیهای خانوادگی، گفت: این مسئله میتواند موجب تحرک بخش ساختوساز شود و حاکمیت باید با ایجاد سازوکار قانونی فرایند را تسهیل کند.
تربتحیدریه - ایرنا - نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با یادآوری نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال مهار تورم و رونق تولید گفت که وظیفه سنگین مهار تورم بر عهده مجلس است.
رئیس عدلیه: بر اساس برنامه هفتم، قوه قضاییه موظف است سند تحول را بهروزرسانی کند؛ بر همین اساس معاونت راهبردی با همکاری صاحبنظران در داخل و خارج از قوه در راستای به روزرسانی این سند اقدامات مقتضی را ترتیب دهد تا در پایان سال، یک سند تحول به روزرسانی شده، تدوین و فراهم باشد.
رئیس قوه قضاییه برخورد و مقابله با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب و جعلیات و دروغها را که موجبات تشویش اذهان مردم را فراهم میآورند، یکی دیگر از مظاهر صیانت از حقوق عامه دانست.
رئیس قوه قضاییه دستورات مهم و دارای ضربالاجل رئیس دستگاه قضا برای عملیاتی شدن برنامه سال 1402 را صادر کرد.