رگیلون در مسیر جدایی از رئال مادرید
مدافع چپ کهکشانیها قصد جدایی از این تیم را دارد.
خبرگزاری میزان - نشریه اسپانیایی «مارکا» چاپ مادرید خبر داد سرخیو رگیلون مسیری را که اشرف حکیمی طی کرد را در پیش خواهد گرفت. حکیمی وقتی متوجه شد در برنامههای زینالدین زیدان جایی ندارد، در این تابستان پس از دو فصل حضور قرضی در بوروسیا دورتموند، راهی اینتر شد.
رگیلون 23 ساله هم که این فصل به طور قرضی برای سویا به میدان میرود، معتقد است برای اینکه فرصت بازی بیشتری پیدا کند و بتواند تواناییهایش را به معرض نمایش بگذارد، باید در این تابستان با قراردادی قطعی به تیمی دیگر ملحق شود.
این هافبک اسپانیایی که متولد مادرید هم است، از سال 2005 عضو باشگاه رئال مادرید است و در سال 2018 به تیم اصلی این باشگاه راه یافت و در فصل 19-2018 در 22 بازی برای کهکشانیها به میدان رفت.
سرخیو رگیلون این فصل در 33 بازی سویا را همراهی کرده و آمار یک گلزده و چهار پاسگل را از خود برجای گذاشته است.
- بیشتر بخوانید:
- رئال مادرید قصد فروش یوویچ را ندارد