دوشنبه 30 تیر 1404

ریزش کوه در مازندران / چند نفر جان باختند؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ریزش کوه در مازندران / چند نفر جان باختند؟

اقتصادنیوز: ریزش کوه و سقوط سنگ در محور دوآب به بلده باعث جان باختن 2 نفر شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، بخشدار بلده گفت: ریزش کوه و سقوط سنگ در محور دوآب به بلده باعث جان باختن 2 نفر از سرنشینان یک خودروی باری عبوری شد.

الهه طالبی یکشنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: این حادثه ساعاتی قبل در کیلومتر یک مسیر دوآب به بلده محدوده "هردابرود" رخ داد و سبب واژگونی و خسارت سنگین به این خودرو هم شد.

وی اظهار کرد: سرنشینان این خودرو به علت آسیب دیدگی شدید در دم جان باختند و با حضور امدادگران و کادر فوریت های پزشکی با دشواری فراوان جنازه ها در لابه لای آهن پاره ها به بیرون کشیده شد.

بخشدار بلده گفت: با بررسی های به عمل آمده و گزارش های دریافتی یکی از علت های ریزش کوه در قسمتی از این جاده به خاطر فعالیت معادن و برداشت های بی رویه مصالح بوده که منجر به بروز چنین حادثه ای شد.

طالبی افزود: جان باختگان این سانحه دلخراش از اهالی روستای "کرسی" بخش بلده بودند.

بخش بلده با برخورداری از 45 نقطه روستایی و یک نقطه شهری، هفت هزار نفر جمعیت ثابت و سه برابر جمعیت متغییر در فاصله حدود 130 کیلومتری شهرستان نور غرب مازندران قرار دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید