"ریشهخوانی" و داستان مهاجرت معکوس
مستند «ریشه خوانی» به تهیهکنندگی روشنک حاجی حسین اهرابی و کارگردانی هادی آفریده تولید شبکه مستند با موضوع مهاجرت معکوس در سه قسمت 35 دقیقهای پخش میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، «ریشه خوانی» با بهتصویرکشیدن جغرافیای زیبای ایران و اثرات مهاجرت معکوس در روستاهای دورافتاده، نشان میدهد که این روستاها همچنان جای مناسبی برای زندگی هستند و میتوانند سودآوری داشته باشند.
ممنوعیت قیام در عصر غیبت چه قدر مستند است؟توجه به فنون بومی ایرانیان که در شکلهای مختلف در کشور ما وجود دارد مثل قنات و استفاده از داشتههای بومی کشور نیز در این مستند موردتوجه قرار گرفته است.
بازآفرینی فرهنگ روستانشینی ضمن ایجاد هماهنگی فرهنگی و تاریخی به جذب گردشگر در سطوح ملی و بینالمللی کمک کرده و روستاهای خالی از سکنه را احیا خواهد کرد. نخستین نتیجه مثبت این رویداد تولید محصولات کشاورزی، صنایعدستی و رونق گردشگری برای ساکنین محلی و ایجاد اشتغال گوناگون است و به شکل کلی قدمی مهم برای بیابانزدایی و آبادانی بهحساب میآید.
این مستند تلاش میکند با کمک شخصیتهای فیلم و نوع روایت اولشخص، موضوع و قصه فیلم را به گروه بزرگی از مخاطبین تلویزیون انتقال دهد. هر قسمت از این مجموعه روایت مستقلی دارد و شخصیت اصلی راوی آن خواهد بود.
«ریشه خوانی» از امشب (دوشنبه، 14 اسفند) در جدول پخش شبکه مستند قرار گرفته و دوشنبهها ساعت 21 پخش میشود، تکرارش هم روز بعد ساعت 9 خواهد بود.