جمعه 5 تیر 1405

رییس سازمان فناوری اطلاعات بر لزوم تحقق دولت کارآفرین تاکید کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رییس سازمان فناوری اطلاعات بر لزوم تحقق دولت کارآفرین تاکید کرد

مشهد - ایرنا - رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: برای ایجاد تحول در کشور می‌بایست به سمت تحقق دولت خدمتگرا و کارآفرین حرکت نمود.

دکتر محمد خوانساری روز چهارشنبه در همایش مجازی و ملی پیشرفت‌های معماری سازمانی به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: برای تحول دیجیتال در سازمانها باید ابزارهای معماری سازمانی به روز شود تا پاسخگوی نیازهای تحول سازمانی باشد. وی ادامه داد: برای تحول دیجیتال، باید الگوی جدیدی ارائه شود که دستگاه‌ها و سازمانها بتوانند خود را با فناوریهای نوظهور هماهنگ کنند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: داشتن معماری سازمانی با توجه به فناوری نوظهور، لازمه موفقیت سازمان است، تاکنون در سازمان فناوری اطلاعات در راستای اجرای دولت الکترونیک، زیرساخت‌های فنی شامل شبکه ملی اطلاعات و زیرشبکه‌های دستگاهی، چارچوب ملی معماری سازمانی، مرکز ملی تبادل، مرکز داده دولت و چارچوب ملی تعامل‌پذیری ایجاد شده است. وی افزود: برای استقرار زیست‌بوم معماری سازمانی با هدف اثربخشی دولت هوشمند نیز تدوین مدل مرجع داده در کشور ضروری است و بازمهندسی فرایندهای ارائه خدمات دستگاه‌های اجرایی و ارزیابی بلوغ آنها بوسیله نهادهای معتبر از دیگر اقدامات است. خوانساری ادامه داد: برای اثربخشی دولت هوشمند، دانشگاه می‌تواند کمک شایانی به دولت و صنعت در جهت رسیدن به اهدف شبکه ملی اطلاعات داشته باشد تا با حرکت درست، علمی، منطقی و به صورت چابک به بلوغ معماری سازمانی برسیم. عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه شهید بهشتی نیز در این همایش گفت: تفکر معماری در حوزه های مختلف باید نهادینه شود. فریدون شمس افزود: ساختار معماری سازمانی در سطوح مختلف باید دنبال شود و خروجی‌های منتشر شده از معماری سازمانی باید به خوبی بهره برداری گردد. پنجمین دوره همایش ملی پیشرفت‌های معماری سازمانی که از امروز به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و به صورت مجازی آغاز شده است مدت 2 روز ادامه دارد.

*س_برچسب‌ها_س*