زاکانی: 2500 دستگاه اتوبوس تا پایان سال وارد ناوگان حمل ونقل عمومی می شود
علیرضا زاکانی شهردار تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس در خصوص توسعه حمل ونقل عمومی در تهران گفت: امسال بودجه خوبی برای حمل ونقل عمومی در نظر گرفته ایم.
وی در خصوص خرید اتوبوس گفت: تعدادی اتوبوس خود شهرداری گرفته و بخشی هم دولت از قدر السهم خود داده است.
شهردار تهران به قراردادی که برای خرید 2000 دستگاه اتوبوس بسته شده است اشاره کرد و گفت: قرار است تا پایان سال جاری هزار دستگاه اتوبوس تحویل داده شود و بحث واردات 1000 دستگاه اتوبوس را هم داریم. همچنین 500 دستگاه اتوبوس بازسازی می شود و در مجموع تا پایان سال 2500 دستگاه اتوبوس وارد ناوگان می شود.
شهردار تهران در خصوص کمک دولت درباره توسعه حمل و نقل عمومی گفت: دولت پیگیر است و تسهیلاتی هم در این زمینه داده است و دولت هر چقدر به ما کمک کند، ممنون هستیم.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدعلیرضا زاکانی
اتوبوس شهردار تهران حمل ونقل عمومی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است