پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

زلزله آوج به 77 واحد مسکونی خسارت وارد کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
زلزله آوج به 77 واحد مسکونی خسارت وارد کرد

قزوین - ایرنا - فرماندار شهرستان آوج گفت: زلزله اخیر آوج به 77 واحد مسکونی، 20 فقره دیوار منازل و باغ‌ها، سه مدرسه، سه مسجد و چند پل خساراتی وارد کرد.

به گزارش ایرنا، نصرت الله علیرضایی روز دوشنبه در دیدار نمایندگان سازمان مدیریت بحران کشور و استان، افزود: گزارش دقیق این زلزله، ظرف هفته جاری به اداره کل مدیریت بحران استان و از آن طریق به وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران کشور ارسال خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر آن گزارش کاملی از کاستی‌ها و طرح‌های مورد نیاز شهرستان در بخش‌های مختلف که لازمه پیشگیری از حوادث غیر مترقبه، آسیب‌ها و خسارات احتمالی در آینده است به مراجع فوق ارسال می‌شود.

علیرضایی اضافه کرد: آوج یک شهرستان زلزله خیر و درگیر حوادث غیر مترقبه است و اتخاذ رویکرد پیشگیرانه و فعالانه در مدیریت و برنامه ریزی پیرامون مسائل آن باید از اولویت‌های سازمان مدیریت بحران کشور باشد.

وی افزود: از مسوولان کشوری و استانی انتظار این است که نسبت به پیش بینی، تامین و تقویت زیرساخت‌های شهرستان در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف حمایت‌ها و مساعدت‌های لازم را داشته باشند تا در زمان وقوع حوادث احتمالی در آینده، خسارات جانی و مالی به حداقل ممکن برسد.

زلزله آوج به بزرگی 5.4 ریشتر، سوم آبان ماه سال جاری به وقوع پیوست که تکان‌های شدید آن در سایر شهرهای استان و استان‌های همجوار قزوین نیز احساس شد.

شهرستان آوج در 120 کیلومتری استان قزوین واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*