زمین لرزه
زمین لرزه
استاندار هرمزگان گفت: ستاد بحران استان به حالت آماده باش کامل درآمد و تیمهای ارزیاب و امدادی به مناطق کانونی زلزله در فین و فارغان اعزام شدند.
زمین لرزه 5.3 ریشتر فارغان در هرمزگان را لرزاند
مشهد و اطراف در دو هفته اخیر بارها لرزید. کانون زلزله این بار هم یا هرات افغانستان بوده است یا نیشابور و شاندیز یا خود مشهد و طی روزهای گذشته در بسیاری از شهرها از جمله، مشهد، تایباد، خواف، نیشابور، چناران و... احساس شده است. مشهد و اطراف در دو هفته اخیر بارها لرزید. کانون زلزله این بار هم یا هرات افغانستان بوده است یا نیشابور و شاندیز یا خود مشهد و طی روزهای گذشته در بسیاری از شهرها...
در پی وقوع زلزله 5.3 ریشتری منطقه فین هرمزگان تیمهای ارزیاب هلال احمر به منطقه زلزله زده اعزام شدند.
امروز سه شنبه 25 مهرماه زلزله مشهد را لرزاند. به گزارش عرشه آنلاین زلزله دقایقی پیش در مشهد رخ داد. زمین لرزه ای شدید مشهد را لرزاند مشهد امروزسه شنبه 25 مهرماه دوباره لرزید. به گزارش عرشه آنلاین زلزله دقایقی پیش در مشهد رخ داد. این سومین زمین لرزه ای شدید در مشهد در دو روز اخیر است
زمین لرزه ای به اندازه 5.3 ریشتر فین هرمزگان را لرزاند. به گزارش منیبان به نقل از خبر فوری، براساس گزارش مرکز زلزله نگاری زمینلرزه ای به اندازه 5.3 ریشتری در عمق 19کیلومتری زمین، حوالیِ فارغان - فین، هرمزگان را لرزاند. اما تا این لحظه خبر بیشتری درباره جزئیات این زمین لرزه منتشر نشده است.
اقتصادنیوز: بر اساس گزارش مرکز لرزهنگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، منطقه فین و فارغان استان هرمزگان صبح امروز شاهد دو زمین لرزه با شدت بالای 5 ریشتر بود.
زلزله شهر کرمان را تکان داد. زلزله شهر کرمان را تکان داد. به گزارش عرشه آنلاین، زمین لرزه دقایقی قبل شهر کرمان را لرزاند.
زلزلهای با قدرت 5.3 ریشتر در عمق 19 کیلومتری منطقه فین در استان هرمزگان را لرزاند.
اقتصادنیوز: زمین لرزهای شدید دقایقی پیش بندرعباس و مناطق اطراف آن را لرزاند.
زمین لرزه 5.3 ریشتر فارغان در هرمزگان را لرزاند زمین لرزه 5.3 ریشتر فارغان در هرمزگان را لرزاند زمین لرزهای به بزرگی 5.3 ریشتر فارغان در هرمزگان به لرزه درآورد.
زلزله برای دومین بار بخشهایی از استان خراسان رضوی را بهلرزه درآورد.
زمین لرزه مجدد مشهد مردم را به هراس انداخت!