زنجان
زنجان
زنجان - رئیس جمهور گفت: اصلاح و توسعه کشور با استفاده از افراد دانا و خلاق امکانپذیر است.
رئیسجمهور، با تأکید بر لزوم بهرهگیری از دانش و تخصص در اداره کشور، اظهار کرد: اگر امور کشور را به افراد کاردان و متخصص در همان حوزه بسپاریم، امکان نجات وجود دارد؛ اما اگر بهجای تخصصگرایی به روابط جناحی و سیاسی تکیه کنیم، کشور دچار آسیب خواهد شد.
پزشکیان گفت: بحران آب امروز از مشکلات جدی جامعه است و همه آمارها نشان از پایین بودن منحنی ها، نزولی بودن منابع آبی و حرکت به سمت خشکسالی است، اگر مصرف آب را کنترل و مدیریت نکنیم در شهریور و مهر در پشت سدها آبی باقی نمی ماند و با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست فرهیختگان، نخبگان و فعالان فرهنگی استان زنجان با رئیس جمهور آغاز شد.
اقتصادنیوز: پزشکیان با اشاره به شرایط بحرانی منابع آب در تهران، بر لزوم تغییر رویکردها در مدیریت منابع تأکید کرد و گفت: در حال حاضر شاید شرایط بحرانی به چشم نیاید، اما در آینده ممکن است با بحرانهای جدی مواجه شویم. عبور از این شرایط نیازمند رویکردی ریاضتی در مصرف منابع، چه از سوی مسئولان و چه مردم است.
رئیس جمهور به تعریف و تمجیدهای معاون خود واکنش نشان داد.
پزشکیان به تعاریف و تمجیدهای بیهوده معاون اجرایی واکنش متفاوتی نشان داد.
رئیس جمهور در سفر استانی به زنجان: دیروز رهبر انقلاب در جلسه خود ایستاده اعلام کردند که به کوری چشم دشمنان، علم، دانایی و توانایی را در این مملکت به اوج خواهیم رساند.
اظهارات معاون اجرایی رئیس جمهور با واکنش جالب پزشکیان همراه شد.
زنجان - رئیس جمهور گفت: تناسب بین منابع و مصارف یکی از مهترین شاخصهای توسعه است.
اقتصادنیوز: پزشکیان گفت: نخبه کسی است که دانایی و توانایی خودش را برای آب و خاک خود هزینه میکند.
رئیس جمهوری گفت: رهبر انقلاب فرمودند: به کوری چشم دشمنان، علم، دانایی و توانایی را در این مملکت به اوج خواهیم رساند.
رئیسجمهور گفت: باید با مشارکت همه مردم و استفاده از ظرفیتهای مردمی، نهضت مدرسهسازی را با جدیت پیگیری کرد.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور با اشاره به جنایات صهیونیست ها در غزه و کشتار مردم بی دفاع فلسطین، گفت: اگر اینها دین هم ندارند حداقل مرد باشند و مردانه بجنگند، چرا راه اب و غذا را به روی زنان و کودکان بسته اند، مدعیان دروغین حقوق بشر چشمان خود را به روی این جنایت ها بسته اند و نمی بینند.
رئیس جمهور بابیان اینکه دشمن فکر نمیکرد که اینگونه به تعرض آنها پاسخ دهیم اما نیروهای مسلح ما جانانه از کشور دفاع کردند، گفت: به مسئولان برنامه و بودجه گفته ام باید برنامهای نوشته شود که هر استان بر اساس درآمد خود بتواند هزینههایش را پرداخت کند.
اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان در جریان سفر به زنجان با انتقاد از روند مدرسه سازی در این استان گفت: در یک استان با حضور تمام مسئولان 100 کلاس! خجالت آور است.