جمعه 9 آذر 1403

زندگی به رنگ امید / محرومیت‌هایی که با همت جهادگران رنگ باخت

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
زندگی به رنگ امید / محرومیت‌هایی که با همت جهادگران رنگ باخت

سال‌هاست محرومیت ها با همت جهادگران رنگ باخته‌اند، جهادگرانی که برای محرومیت‌زدایی از هیچ تلاشی دریغ نکرده و زندگی توام با امید را در این مناطق رقم زده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، محرومیت را می توان در خانه های خشتی گلی، پیمودن راه طولانی دانش آموزان برای رسیدن به مدرسه، نبود امکانات بهداشتی و درمانی، نبود راه روستایی مشاهده کرد اما سالهاست جهادگران با یک «یاعلی» به میدان خدمت آمده اند تا در قالب بسیج سازندگی بتوانند محرومیت را از چهره روستاها و دهستان ها بزدایند.

فرقی ندارد در چه روستا و چه بخشی باشد، مهم این است که لبخند رضایت را به مردمان زجر کشیده آن منطقه هدیه دهند و برای این رضایت هر آنچه در توان دارند با دیگر جهادگران با همدلی و همکاری به کار می گیرند و نور امید را دوباره در مناطق محروم روشن می کنند.

همت جهادگران برای محرومیت زدایی

ماه ها تلاش می کنند تا برای خانواده ای که آروزیش این است تا سقف خانه خشتی محکم شود، خانه می سازند، تلاش می کنند تا مدرسه ای برای دانش افزایی دانش آموزان بسازند، دانش آموزانی که امید آینده هستند، آستین همت بالا می زنند تا به جای غبار محرومیت، عطر خوش زندگی توام با شادابی و آبادانی بپیچد.

از بدو پیروزی انقلاب تاکنون سپاه و بسیج در سازندگی و محرومیت زدایی همیشه پیشتاز بوده اند و جهادگرانی که از دل این نهاد برخاسته اند، بدون هیچ چشم داشتی در طول سال برای یاری محرومان وارد میدان می شوند، این بار جهادگران می خواهند اینگونه دین خود را به شهدا ادا کنند که راه و مسیر خدمت به مردم و نیازمندان ادامه دارد.

شادی را می توان در چهره دانش آموزی دید که تا امروز برای رسیدن به مدرسه باید مسیر طولانی را پیاده به روستای بالایی می رفت اما امروز از دیدن کلاس جدید و مدرسه ای نو شاد شده است، شادی را می توان در چشمان کودکان و مادری دید که سالهاست سقفی بالای سر نداشتند، شادی را می توان در چهره پیرمردی دید که امروز در مسجد جدیدی که به دست جهادگران نوسازی شده، نماز را اقامه می کند.

محرومیت زدایی 10 دهستان

سردار عباس علیشاهی جانشین قرارگاه پیشرفت و آبدانی سپاه لرستان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از ماموریت های سپاه، رسیدگی به امورات مردم و محرومیت زدایی است، قرارگاه پیشرفت و آبادانی با هدف اصلی زدودن محرومیت زدایی در استانها تشکیل شد.

وی افزود: در استان لرستان این قرارگاه تشکیل شد که شش دهستان برای رفع محرومیت زدایی در نظر گرفته شد، بعد از بررسی های لازم اقدامات مورد نیاز در بخش های فرهنگی، تعلیم و تربیت، سلامت، اشتغال و محرومیت زدایی در دستور کار گرفت که در این راستا علاوه بر در نظر گرفتن بودجه از طرف سپاه، از همکاری ادارات، ظرفیت خیرین و مردم نیز استفاده شد.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان تصریح کرد: در بخش فرهنگی تلاش شد تا در همه دهستان ها روحانی مستقر شود و برنامه های فرهنگی اجرا گردد که در این زمینه بیش از 20 روحانی در دهستان ها و روستاها مستقر شدند.

سردار علیشاهی عنوان کرد: بعد از وقوع سیل ویرانگر در استان لرستان، دو دهستان دیگر برای ارائه خدمات اضافه شد و تعداد دهستانها به هشت تا رسید که در این دهستان ها نیز اقدامات مورد نیاز در بخش های مذکور صورت گرفت.

وی با تاکید بر رفع مشکلات در روستاها و مهاجرت معکوس گفت: یکی از مهمترین مشکلاتی که سبب مهاجرت از روستاها به حاشیه شهرها می شود، نبود امکانات است که در این راستا تلاش شد تا با رفع برخی از مشکلات مثلا آبرسانی مشکل تعدادی از این روستاها حل شود و دوباره شاهد بازگشت خانوارهایی به روستاها باشیم.

اجرای 21 پروژه آبرسانی

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان اظهار داشت: در این راستا یکی از خیرین به نام حاج علی اکبر ابراهیمی میلیاردها تومان برای آبرسانی به مناطق محروم استان هزینه کرده و با این میزان هزینه تاکنون شش طرح آبرسانی اجرا شد و اعلام کرده که هزینه چند طرح آبرسانی دیگر را تقبل می کند.

سردار علیشاهی با اشاره به اقدامات عمرانی در بخش فرهنگی افزود: در این زمینه 23 خانه عالم و مسجد در این مناطق محروم ساخته و یا تعمیر شده، همچنین پنج غسالخانه نیز در این مناطق ساخته و تعمیر شده است.

وی بیان کرد: در حوزه تعلیم و تربیت نیز 20 مدرسه برای دانش آموزان دهستان ها ساخته شده، پنج مدرسه در مناطق سیل زده نیز ساخته شد و همچنین 60 سرویس بهداشتی نیز در این مدارس ساخته است.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان با اشاره به مدارس کپری گفت: در مناطقی که از داشتن مدرسه محروم بودند 18 کانکس برای دانش آموزان این مناطق استقرار یافت که تلاش داریم در برنامه ریزی مدارس جدیدی جایگزین این مدارس کانکسی شود.

سردار علیشاهی از اجرای 21 پروژه آبرسانی خبر داد و گفت: در بخش سلامت 21 پروژه آبرسانی در 21 روستا انجام شده که این روستاها دارای 30 تا 60 خانوار بودند و علاوه بر این نیز ساخت خانه بهداشتی در این حوزه انجام شده است.

ساخت 50 مدرسه در مناطق محروم

وی با اشاره به آماده سازی 120 کیلومتر راه روستایی بیان کرد: یکی از مهمترین زیر ساخت ها، راه است که 120 کیلومتر راه روستایی ایجاد شده و 80 کیلومتر از این مقدار راه نیز آماده آسفالت شده است، همچنین 21 دهنه پل ایجاد شده و قرار است که بخشی از این راه ها آسفالت شود.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تلاش داریم تا 50 مدرسه دیگر در این مناطق احداث شود و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

سردار علیشاهی با بیان اینکه ساخت منزل محرومان در حوزه بسیج سازندگی است گفت: البته در این راستا هفت منزل ساخته و 9 منزل تعمیر شده که امسال با همکاری بسیج سازندگی، بنیاد علوی قرار است که بین 50 تا 100 منزل مسکونی دیگر نیز در این مناطق ساخته شود.

وی بیان کرد: اخیرا دو دهستان دیگر برای رفع محرومیت زدایی در دستور کار قرار گرفته اند که در حال حاضر تعداد دهستان ها به 10 تا افزایش یافته که در دو دهستان ساخت مدرسه، آبرسانی و اقدامات دیگر صورت گرفته است.

انتهای پیام /

زندگی به رنگ امید / محرومیت‌هایی که با همت جهادگران رنگ باخت 2
زندگی به رنگ امید / محرومیت‌هایی که با همت جهادگران رنگ باخت 3