چهارشنبه 15 مرداد 1404

زندگی‌نامه فرمانده لشکر فاطمیون به نمایشگاه کتاب رسید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
زندگی‌نامه فرمانده لشکر فاطمیون به نمایشگاه کتاب رسید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا کتاب به جرم خمینی روایت زندگی شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون است. «به جرم خمینی» به وجوه جدیدی از زندگی پر فراز و نشیب این شهید و همچنین جبهه افغانستان می‌پردازد. پیش از این کتابی در مورد ام‌البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی به نام «خاتون و قوماندان» به رشته تحریر درآمد که 22 اردیبهشت‌ماه 1402 از تقریظ مقام معظم رهبری بر این کتاب رونمایی شد.

«به جرم خمینی» با شمارگان 1250 و در 352 صفحه در بازار کتاب موجود است. همچنین تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «خاتون و قوماندان» در نمایشگاه کتاب رونمایی شد. این کتاب درباره بانو «ام‌البنین حسینی» همسر شهید علیرضا توسلی است.

در بخشی از کتاب به جرم خمینی می‌خوانیم.

خون تو و محمدامین هم‌رنگ بود. بی‌تابی محمدامین و حق‌طلبی‌اش خون نشده بود کف خیابان‌های کابل، جوانه زده بود در رگ‌های برادر آخری. ته‌تغاری که تو بودی و حاج‌آخوند هروقت سوره جدیدی از بر می‌شدی و شعر حافظ را به دو روز نکشیده حفظ می‌کردی دوتا می‌زد جای قلبت و می‌گفت یک چیزی می‌شوی، درست همان‌جا که ترکش نشسته بود.

ترکش نزدیک قلبت هربار فشار می‌آورد یاد دست‌های حاج‌آخوند می‌افتادی. یاد حرف‌های پدرت چندماه قبل از خاموش شدنش که دم گوش توی هفت‌ساله خواند: «علیرضا، تو بعد از من و مادرت تنهایی زیاد می‌کشی، غم زیاد می‌بینی. رنج مال آدمیزاده علیرضا اما قول بده یادت باشه فقط خدا... فقط خدا...»

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید به جرم خمینی مقام معظم رهبری باشگاه خبرنگاران توانا علیرضا توسلی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است