دوشنبه 5 آذر 1403

زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در دانشگاه‌ها ارتقاء می یابد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در دانشگاه‌ها ارتقاء می یابد

مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم از ارتقای زیرساخت‌های فناوری اطلاعات دردانشگاه‌ها خبر داد و گفت: اختصاص بودجه در حوزه زیرساخت بخشی از کمبودهای این بخش را جبران می‌کند.

مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم از ارتقای زیرساخت‌های فناوری اطلاعات دردانشگاه‌ها خبر داد و گفت: اختصاص بودجه در حوزه زیرساخت بخشی از کمبودهای این بخش را جبران می‌کند.

محمدهادی زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای ارتقاء زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه ها گفت: یکی از مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد لزوم تخصیص اعتبار برای ارتقای زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه ها است، خیلی از زیرساخت های حوزه فناوری اطلاعات در دانشگاه های ما نیاز به بروزرسانی دارد که امسال خوشبختانه در بودجه سال 1402 دستگاه های اجرایی مکلف شده اند یک تا دو درصد بودجه خود را به حوزه زیرساخت اختصاص دهند، این اتفاق بسیار خوبی بوده که باید از افرادی که بانی این مسئله بودند تشکر کرد چرا که اختصاص بودجه مذکور موجب ارتقاء زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه‌ها شده و بخشی از کمبود دانشگاه‌ها در این زمینه جبران خواهد کرد.

وی درباره حل مشکل جذب نیروی انسانی در حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها نیز ادامه داد: بسیاری از دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات تابع وزارت علوم در طول حتی 10 سال گذشته حتی نتوانسته اند نیروهای خوب و کارشناس را جذب کنند و دلیل عمده آن هم قوانینی بود که در زمینه استخدامی وضع شده و امکان جذب نخبگان در این حوزه را به نوعی دچار مشکل کرده بود لذا یکی از خواسته های ما از سازمان امور استخدامی این بود که زمینه جذب نخبگان در حوزه فناوری اطلاعات را فراهم کند.

زاهدی افزود: خوشبختانه با همت سازمان فناوری اطلاعات، سازمان امور اداری استخدامی و وزارت ارتباطات در 6 ماه گذشته کارگروهی در سازمان امور اداری استخدامی تشکیل شد که هدفش جذب، حفظ و نگه‌داشت و ارتقا سرمایه انسانی در حوزه فناوری ارتباطات است.

مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم افزود: این کارگروه مجموعه ای از پیشنهادات را با حضور مدیران فناوری اطلاعات وزارتخانه ها بررسی کرده و به یک جمع بندی رسیده است که فکر می کنم تا شهریورماه ابلاغ شود.

وی ادامه داد: این پیشنهادات در زمینه جذب، آزمون های استخدامی، نگاه‌داشت، حفظ سرمایه انسانی و پرداختی ها در حوزه فناوری اطلاعات است، پرداختی کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات در دستگاه های اجرایی نسبت به بقیه پایین تر است و دلیل آن نیز این است که کارشناسان حوزه مذکور در تعاریف سازمان اداری استخدامی در حوزه خدمات، پشتیبانی و عمومی قرار می گیرد.

زاهدی افزود: ما در دستگاه های اجرایی دارای باکس هستیم به این صورت که می گویند فلان کارشناس در باکس تخصصی قرار دارد یا باکس عمومی، حوزه فناوری اطلاعات در باکس عمومی قرار دارد و افرادی که دراین باکس قرار دارند از یک سری مزایامحروم هستند.

وی ادامه داد: اگر این کارشناسان در باکس اختصاصی قرار گیرند مشمول حق پرداختی هایی خواهند شد، که تمام این موارد در کارگروه مذکور در حال بازنگری است که امیدواریم تا شهریورماه اتفاق خوبی دراین حوزه رخ دهد.