جمعه 2 آذر 1403

ساخت ارتودنسی‌های شفاف در یک استارت‌آپ ایرانی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ساخت ارتودنسی‌های شفاف در یک استارت‌آپ ایرانی

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از کارخانه نوآوری آمپر، فاطمه محمدی، بنیانگذار، ابوالفضل ذاکری و حسین حبیب زادگان از هم بنیان‌گذاران و اعضای تیم استارت‌آپ ژیکال، فعال در حوزه تولید الاینرهای شفاف هستند، که جایگزینی برای ارتودنسی‌های براکت سنتی است. پیش‌بینی می‌شود این روش ارتودنسی تا 2035 کاملا جایگزین ارتودنسی سیمی معمول شود.

بیمار در ارتوندنسی‌های ثابت قدیمی، باید هر ماه به پزشک مراجعه کند و حرکات فک و دندان با سیم‌های موجود، چک شود. ارتودنسی‌های شفاف از لایه‌های مهندسی شده‌ای برای کنترل حرکات دندان‌های بیمار، تشکیل شده است. در ارتودنسی‌های شفاف به‌دلیل شیت‌های ویسکو الاستیک (لایه‌های کنترل‌کننده حرکت فک) به‌کار رفته در آن، نیازی به مراجعه ماهانه و هفتگی بیمار به دندانپزشک نیست.

ورق‌های شفاف پلیمری به کمک پرینت سه بعدی تولید و مکانیزم اثرشان برخلاف ارتودنسی سنتی، به صورت آهسته و پیوسته طبق خواص ویسکو الاستیک ورق پلیمری حرکت دندانی انجام میشود. اگر بخواهیم به خواص و مزیت های این ارتودنسی های شفاف نیز اشاره کنیم، استفاده از این ارتودنسی‌ها، باعث کاهش تورم لثه، کاهش التهاب، کاهش درد و کاهش مراجعه مرتب به دندانپزشک می‌شود. یکی دیگر از مزیت‌های این ارتودنسی های شفاف کاهش طول درمان را برای بیمار است.

استارت‌آپ ژیکال، درباره قابلیت درمان از راه دور ارتودنسی‌ها با نصب یک وب‌اپلیکیشن برای دندانپزشک، معتقد است درمان از راه دور یکی دیگر از ویژگی‌های این محصول است که فقط با نصب یک وب‌اپلیکیشن روی گوشی موبایل پزشک مرتبط، تمام اطلاعات بیمار با مراجعه اول، ثبت الکترونیک می‌شود. در همین راستا برای بیمار هم کاربری ایجاد می‌شود و بیمار می‌تواند تمام فرآیند درمان و همچنین قالب‌گیری و ساخت ارتودنسی‌ها را روی اپلیکیشن دنبال کند. به کمک این اپلیکیشن می توان تعداد ویزیت توسط دندانپزشک رو تا یک سوم کاهش داد.

فاطمه محمدی، هم بنیان‌گذار این سیستم پزشکی جدید در حوزه دندان، به تجاری‌سازی این محصول در کارخانه نوآوری آمپر اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود 10 دندانپزشک به‌صورت آزمایشی از این وب‌اپلیکیشن و محصول جدید استفاده کرده‌اند؛ البته تولید انبوه نیاز به زمان بیشتری دارد.

محمدی درباره مزیت‌های فناورانه این محصول، اطلاعات بیشتری ارائه داد و گفت: دو مزیت فناورانه در تولید این ارتودنسی‌های شفاف، به‌کار رفته است. براساس همان چیزی که در دنیا در تولید ارتودنسی‌های شفاف یا "الاینر" به‌کار می‌رود، دو فرآیند ازُت‌سازی و هوشمند‌سازی برای تولید این بسیار تاثیرگذار است.

کارشناس این محصول استارت‌آپی، به مخاطبین هدف ارتودنسی‌های شفاف اشاره کرد و گفت: قشر جوان و نوجوان جامعه که زیبایی دندان‌ها به‌خصوص هنگام صحبت‌کردن یا سخنرانی‌کردن، برای‌شان مهم است، مخاطب اصلی ارتودنسی‌های شفاف هستند.

در انتها محمدی ضمن تشکر از دکتر حمیدرضا صمدی بنیان‌گذار کارخانه نوآوری آمپر برای به وجود آوردن ادبیات نو و جدیدی در حوزه کارآفرینی فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: از آقای دکتر صمدی و آقای پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر کمال تشکر را دارم که در تمام طول مسیر رشد ایده تا محصول در کنار استارت آپ ما بودند و چتر حمایت خود را بر سر تیم ما داشتند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید ارتودنسی ارتودنسی شفاف کارخانه نوآوری استارت‌آپ این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است