ساخت ربات شناسایی کننده بیماران توسط یک دانشآموز
به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری فارس، محمد پرهام پوریا، دانشآموز نخبه علمی کشور و محسن محمدیان، مربی دانشآموزان مخترع مهمانان صبح پارسی شبکه جام جم بودند.
پوریا با حضور در این برنامه از جدیدترین اختراع خود و بازار هدف آن صحبت کرد. وی همچنین در ادامه از اهداف آینده خود برای اختراعات دیگر سخن گفت.
دانشآموز نخبه علمی کشور و مخترع گفت: من در مسابقات بسیاری شرکت کردم و طی سالهای اخیر توانستم 11 مقام کسب کنم؛ من یک ربات طراحی کردم که میتواند در محیطهای عمومی مردم را شناسایی کند تا برای سنجش تب آنها و ارائه ضدعفونی کنندهها به آنها مراجعه کند. این ربات یک صفحه نمایش دارد که اطلاعات لازم را به مردم نمایش میدهد.
پوریا گفت: با توجه به آنکه ویروس کرونا کمرنگتر شده، اکنون بیشترین کاربری این ربات برای مراکز درمانی در نظر گرفته شده و انتظار میرود در بیمارستانها مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: من از آنجایی که در حوزه رباتیک فعالیت میکردم تصمیم گرفتم در جهت بهبود شرایط ویروس کرونا رباتی طراحی کنم تا بتوانم تاثیرگذاری مثبتی داشته باشم؛ در نتیجه تمامی قطعات ربات و همچنین برنامه نویسی آن را به تنهایی صورت دادم.
این دانشآموز نخبه ادامه داد: من خیلی به ساخت وسایل کمک کننده به انسانها علاقه دارم در نتیجه به محض پیدا کردن ایدههای مناسب آن را عملی میکنم و در مسابقات و نمایشگاهها شرکت میکنم تا بتوانم ایدهها را به نتیجه برسانم و تاثیرگذاری آنها را افزایش دهم.
مخترع اظهار داشت: من از یادگیری علم لذت میبرم و خواندن درس در مدرسه به من کمک میکند اطلاعات بسیاری را کسب کنم. تاکنون هر چه که یاد گرفتهام نیز در مدرسه بوده و از حضور در آنجا کاملا لذت میبرم.
پوریا گفت: هدف من آن است که فعالیتهای امروز خود را افزایش دهم تا بتوانم در آینده اختراعات بهتری داشته باشم و در زندگی روزمره افراد تاثیر مثبت بگذارم.
مربی دانشآموزان مخترع گفت: پرهام بسیار دانشآموز فعالی است و بدون نیاز به یادآوری کارهای خود را انجام میدهد و بسیار پیگیر فعالیتهایش است. دانشآموزان بسیاری در مدرسه حضور دارند اما پرهام به صورت متفاوت و با انگیزه بیشتر کارهای خود را پیش میبرد.
محمدیان ادامه داد: ما در مدرسه دانشآموزان را برای مسابقات مختلف مانند سازهها، بازیسازی و رباتیک آماده میکنیم تا بتوانند تلاش کنند و در مسیر مورد نظرشان موفق شوند. اکنون کلاسهای پژوهشی مانند رباتیک به صورت همزمان برگزار میشوند و افراد میتوانند بر اساس علاقه خود در این کلاسها حضور پیدا کنند.
انتهای پیام /