سازمان بازرسی
سازمان بازرسی
نامه هشداری به موقع سازمان بازرسی کل کشور به شرکت ایران خودرو پیرامون وجوه مازاد دریافتی از مشتریان بابت پیش خرید خودرو، به نفع مشتریان تمام شد.
تهران - ایرنا - نامه هشداری به موقع سازمان بازرسی کل کشور به شرکت ایران خودرو درباره وجوه مازاد دریافتی از مشتریان بابت پیش خرید خودرو، به نفع مشتریان تمام شد.
نامه هشداری سازمان بازرسی کل کشور به شرکت ایران خودرو پیرامون وجوه مازاد دریافتی از مشتریان بابت پیش خرید خودرو، به نفع مشتریان تمام شد.
نامه هشداری به موقع سازمان بازرسی کل کشور به شرکت ایران خودرو پیرامون وجوه مازاد دریافتی از مشتریان بابت پیش خرید خودرو، به نفع مشتریان تمام شد.
سخنگوی قوه قضاییه از برگزاری 517 هزار دادگاه مجازی در سال گذشته خبر داد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از مهلت یک ماهه به مالک مجتمع تجارت جهانی فردوسی برای ارائه طرح مقاوم سازی و بهسازی لرزهای این مجتمع خبر داد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از مهلت یک ماهه به مالک مجتمع تجارت جهانی فردوسی برای ارائه طرح مقاومسازی و بهسازی لرزهای این مجتمع خبر داد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران گفت: مصداق بارز ناایمنی در مجتمع تجارت جهانی فردوسی این است که المانهای باربر جانبی که برای پایداری سازه بسیار مهم است به ویژه در برابر زلزله متاسفانه در ساختمان به طور کامل اجرا نشده و بر اساس اصول ضوابط شهرسازی قابلیت بهره برداری نداشته است.
ایسنا نوشت: رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از مهلت یک ماهه به مالک مجتمع تجارت جهانی فردوسی برای ارائه طرح مقاوم سازی و بهسازی لرزهای این مجتمع خبر داد.
فاطمیعقدا تاکنون به پشتوانه هیئت علمی بیش از 45 سال فعالیت خود را ادامه داده است؛ درحالیکه او نمیتواند در این جایگاه فعالیت کند. از سوی دیگر او آقای «م. خ» را به کسوت معاونت فنی و اجرایی دبیرخانه کمیسیون ماده 5 منصوب کرد، درحالیکه دادگاه در حکمی آقای «خ» را به اتهام ارتشاء به انفصال از خدمت محکوم کرده بود و با رسانهای شدن این موضوع، او را عزل و خانم «ک» را جایگزین او کرد که گفته...
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور گفت: مرکز تجارت جهانی فردوسی از ایمنی لازم برخوردار نیست و چنانچه اقدامات ایمنسازی این مرکز ظرف یک ماه صورت نگیرد ساختمان را تعطیل میکنیم.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران از عوامل و خبرنگاران تهیه دوربین مخفی صدا و سیما با عنوان «مافیای دستفروشی» تقدیر کرد.
اقتصادنیوز: مجید مشعلچی، قائم مقام بیمه مرکزی جزئیات جدید صدور بیمهنامه شخص ثالث را اعلام کرد.