سازمان بازرسی
سازمان بازرسی
میزان نوشت: رئیس قوه قضاییه گفت: اگر قانون دارای ابهام بود خود به خود منشا غیرشفاف به وجود میآید.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه قوانین و مقرارت مختلف در خصوص شفافیت جامع نیستند، درخواست کرد تا در برنامه هفتم توسعه حکمی آورده شود که در رابطه با شفافیت کامل و جامع باشد.
رئیس قوه قضاییه گفت: اگر قانون دارای ابهام بود خود به خود منشا غیرشفاف به وجود میآید.
معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استانهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: یکی از اولویتهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ارائه زمین با شرایط ویژه به شرکتهای دانشبنیان است.
رئیس قوه قضاییه گفت: اگر اجازه میدادیم دوربینها محاکم و زندانهای ما را ببینند وضعمان امروز بهتر بود. در همه نامههای رییس بازرسی کل کشور نوشته میشود محرمانه. از کجا معلوم که این کار درست است؟ در این دوره با دوربین به چند انبار تملیکی رفتیم. این بازدید صد برابر از گزارشهای سازمان بازرسی موثرتر بود چون به عیان مردم دیدند و کسی نمیتوانست دفاع کند.
رئیس قوه قضائیه با بیان "همه نامههایی که سازمان بازرسی به اینجانب مینویسد، عنوان محرمانه دارد، از کجا که کار شما درست است؟" گفت: اگر اجازه میدادیم که دوربینها در محاکم و زندانهای ما بگردد، وضع ما بهتر از این بود.
رییس قوه قضاییه گفت: یک مساله مهم شفافیت در گفتار و صداقت است.
آیا فرایندهای مربوط به انتخابات شفاف است؟ اگر عدهای بخواهند ببییند بر چه اساسی، سلب صلاحیت شده است، آیا این اشکال دارد؟
رئیس مجلس تاکید کرد: در نظام جمهوری اسلامی، شفافیت و مبارزه با فساد امری حیاتی و وظیفه شرعی است و بدون شفافیت امکان ندارد به کارآمدی برسیم و باید در همه قوا و سطوح شفافیت داشته باشیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای روز یکشنبه در نخستین همایش ملی ارتقای شفافیت که با حضور سران قوا در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: شفافیت به معنای ذلال بودن، پاک بودن، ظاهر و آشکار بودن است و سوال این است که شفافیت باید کجا باشد؟ چگونه تحقق یابد؟ کجا نباید شفافیت باشد؟ اثرات شفافیت چیست و آنجا که باید مسائل شفاف باشد، چه منافع و...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ذبیح الله خدائیان در همایش ملی ارتقای شفافیت در رابطه با اهداف برگزاری این همایش گفت: یکی از اهداف ایجاد گفتمان شفافیت در برنامه هفتم توسعه است. رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تأیید بر اینکه هر دستگاه نظارتی نیاز به شفافیت دارد، گفت: همین شفافیت یک حق است چرا که ما اعتقاد داریم که صاحبان اصلی نظام، مردم هستند و مردم باید از مناقصهها و مزایدهها...
رئیس مجلس تاکید کرد: در نظام جمهوری اسلامی، شفافیت و مبارزه با فساد امری حیاتی و وظیفه شرعی است و بدون شفافیت امکان ندارد به کارآمدی برسیم و باید در همه قوا و سطوح شفافیت داشته باشیم.
رییس قوه قضاییه با اشاره به اینکه برخی دستگاه های حکومتی در برابر شفافیت مقاومت می کنند گفت: مسئولان کاری که نمی توانند انجام بدهند را وعده ندهند.
قالیباف گفت: اقتصادی که بیش از 85 درصد آن دولتی باشد، فسادزا است و باید اقتصاد را مردمی سازی کنیم.
خدائیان گفت: بسیاری از دستگاههای میانی حکومت در مقابل شفافیت مقاومت میکنند.