سازمان بازرسی
سازمان بازرسی
رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت انعقاد توافقنامه انتقال محکومان میان ایران و اندونزی، گفت: در حال حاضر بیش از 40 زندانی ایرانی در کشور اندونزی در حال گذراندن دوران حبس خود هستند.
اراک - رئیس سازمان بازرسی کشور گفت: سال گذشته 3 هزار و 500 واحد صنعتی در کشور با کمک دستگاه قضا از تعطیلی و ورشکستگی نجات یافتند.
تهران - ایرنا - رئیس قوه قضاییه بر گسترش ارتباطات ایران و اندونزی در حوزههای مختلف از جمله توسعه دیپلماسی قضایی و انتقال تجارب حقوقی و قضایی تاکید کرد.
خداییان گفت: خوشبختانه در دوره جدید با تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی فقط در سال 1400 حدود 3500 واحد تولیدی با حمایت دستگاه قضا از ورشکستگی و تعطیلی نجات پیدا کردند و وارد چرخه تولید شدند.
پیگیریها برای دستگیری قاتل محیطبان برومند نجفی توسط پلیس کشور در حال انجام است اما به دلایل نا معلومی، روند دستگیری تا این لحظه به تاخیر افتاده است.
مهر نوشت: سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب دفتر یک آژانس هواپیمایی به دلیل گرانفروشی بلیط ایام اربعین خبرداد.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: 650 پرواز برنامهای اربعین برای بازه زمانی 15 تا 30 شهریور در فرودگاه امام در نظر گرفته شد، 800 مجوز پرواز فوقالعاده نیز داریم و جمعا 1400 پرواز اربعین برای ترمینال سلام تقاضا شد که تا کنون مجوز 1200 پرواز رفت و برگشت آن را تأیید کردهایم.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب دفتر یک آژانس هواپیمایی به دلیل گرانفروشی بلیط ایام اربعین خبرداد.
پیگیریها برای دستگیری قاتل محیطبان برومند نجفی توسط پلیس کشور در حال انجام است اما به دلایل نامعلومی، روند دستگیری تا این لحظه به تاخیر افتاده است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست گفت: پیگیریها برای دستگیری قاتل محیطبان برومند نجفی توسط پلیس کشور در حال انجام است، اما به دلایل نا معلومی، روند دستگیری تا این لحظه به تاخیر افتاده است.
پیگیریها برای دستگیری قاتل محیطبان برومند نجفی توسط پلیس کشور در حال انجام است اما به دلایل نا معلومی، روند دستگیری تا این لحظه به تاخیر افتاده است.
اراک - رئیس سازمان بازرسی کل کشور دقایقی پیش با استقبال مسئولان دولتی و قضایی استان مرکزی وارد اراک شد.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: شفافیت با شرط روان سازی در حوزه نفت می تواند در پیشبرد و توسعه زیر ساختهای تامین انرژی کشور موثر باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست گفت: قاتل محیط بان برومند نجفی از مرز خارج نشده است و پیگیریها برای دستگیری وی ادامه دارد.