سازمان تبلیغات اسلامی
سازمان تبلیغات اسلامی
مسئول بخش کودک و نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مدارس صدرا یک گلخانه جدا از وزارت آموزش و پرورش نیست و بزرگترین شبکه مدارس دولتی در آموزش و پرورش است.
اعتیاد این بلای خانمان سوز به دلیل عدم آگاهی والدین، دسترسی آسان، ارزان بودن و نبود مراکز ورزشی و فرهنگی مناسبت همچنان در شهرستان مرزی سراوان قربانی می گیرد.
اقتصادنیوز: امام جمعه آستارا خطاب به روحانیون و مبلغان گفت: امروز کار پیغمبرگونه شما در تبلیغ دین و تحمل سختی ها و شنیدن کنایه ها بسیار ستودنی است و جهت تکمیل این فضیلت باید در امر تبلیغ دین خود را به دانش و ابزار روز مجهز کنید.
نماینده مردم اهواز نسبت به تعویق اجرای طرح رتبه بندی معلمان به دولت اعتراض کرد و خواستار هر چه سریع تر این طرح شد.
حوزه نیوز نوشت: سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم گفت: با تغییر دولت آمار برخی از مسائل در سطح ادارات کم شده است؛ برای مثال استفاده از چادر بدون هیچ اقدام عملی در ادارات و سازمان ها افزایش پیدا کرده است.
چهارشنبه اول تیر 1401 اتفاق نادر و جالبی رخ داد که قطعا به صورت تصادفی و بدون برنامه ریزی و اطلاع قبلی بوده است. این که به شکل کاملا هم زمان در محل انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران از «سند ملی رسانه» رونمایی شد و در صدا و سیما هم از کلیات «سند تحول رسانه ملی». اولی با نگاه حرفه ای و علمی و دومی کاملا سیاسی و تبلیغاتی. یکی عکس دیگری اما هر دو ذیل سه واژه مشترک سند و رسانه و ملی...
نایب رئیس مجلس گفت: حفظ میراث دینی ما مرهون تلاشها و مجاهدتهای علمای دین و مبلغان عزیزی است که در نشر معارف والای اسلامی تلاش داشتهاند.
مدیر تبیان در مراسم جشن 20سالگی این مؤسسه که عصر امروز برگزار شد، گفت: تبیان یک سرمایه ملی برای کشور است و ما وظیفه داریم در رشد آن بکوشیم. در این مراسم از برخی اعضای خانواده تبیان تقدیر شد.
در عهدنامه سازمان تبلیغات اسلامی میخوانیم: ما عیار مکتب شما را در حاج قاسم دیدیم و شهادت او را تجدید حیات مکتب شما یافتیم؛ به برکت خون او دوباره شما را در امروز حیات تاریخیمان یافتیم و همقدم با او دگرباره به شما رجوع کردیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان این که سازمان تبلیغات راهبری سازمانها و نهادهای فرهنگی کشور را برعهده دارد، گفت: 5 هزار نفر کنشگر فرهنگی در قم ساماندهی شدهاند.
صبح امروز مراسم آیین تجلیل و تکریم برگزیدگان تبلیغ استان یزد با حضور استاندار و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد برگزار شد.
حجت الاسلام نجیمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: باید از ظرفیت روحانیون و ائمه مساجد برای گره گشایی از مشکلات اجتماعی استفاده شود.
فاطمی، استاندار یزد، با اشاره به جنگ روایت ها که امروزه بیشتر به چشم می خورد، گفت: با توجه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری ترویج ناامیدی در جامعه مصداق بارز همکاری در جبهه دشمن است و رسانه ها باید به این نکته توجه داشته باشند.
نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: سرشماری عمومی از سال 95 تاکنون اجرا نشده که این موضوع در تخصیص سرانهها و اعتبارات تأثیرگذار بوده است.