سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
تهران - ایرنا - در یک سالی که انگلیس هرازچندی در قرنطینه سراسری میرفت، هر شهروند انگلیسی در خانه به طور متوسط 36 فیلم دیده است.
تهران - ایرنا - سازمان صلیب سرخ جهانی با هشدار نسبت به افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آسیا اعلام کرد در دو هفته گذشته دستکم 5 میلیون و 900 هزار نفر در آسیا و اقیانوسیه به کرونا مبتلا شده اند.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد: با اتمام طرح منع سفرها به مناسبت تعطیلات عید فطر در ساعت 12 امروز / شنبه /، ممنوعیتها همچون سابق اعمال میشود و منع تردد شبانه در پایتخت استمرار دارد.
دهلی نو - ایرنا - وضعیت کرونا در هند همچنان نگران کننده است و این کشور در یک روز گذشته بیش از 326 هزار مورد جدید ابتلا به کرونا و نزدیک به 3 هزار و 900 مورد مرگ ناشی از این بیماری را به ثبت رساند.
ایسنا نوشت: سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد: همه گیری کووید -19 در سال جاری میلادی (2021) بسیار کشنده تر خواهد بود.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد: همه گیری کووید -19 در سال جاری میلادی (2021) بسیار کشنده تر خواهد بود.
تهران - ایرنا - سازمان جهانی بهداشت بار دیگر با ابراز نگرانی از انحصاری شدن واکسن کرونا توسط کشورهای ثروتمند روز جمعه هشدار داد رویکرد این کشورها در واکسیناسیون علیه کرونا باعث کنترل این همه گیری نخواهد شد.
تهران - ایرنا - مدیر کل سازمان جهانی بهداشت (WHO) در یک جلسه توجیهی در ژنو گفت: سال دوم شیوع عفونت جدید ویروس کرونا می تواند به تلفات بیشتر از سال اول منجر شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، "تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: کشورهای ثروتمند باید برنامه تزریق واکسن کووید -19 به کودکان و نوجوانان را به تعویق بیندازند و در عوض تجهیزات و ذخایر واکسن خود را به کشورهای کم درآمد اهدا کنند. "تدروس آدهانوم" روز گذشته (جمعه) در یک سخنرانی از کشورها خواست که واکسن بیشتری را در اختیار طرح جهانی دسترسی برابر به واکسن موسوم...
ایسنا نوشت: سازمان جهانی بهداشت (WHO) بار دیگر تاکید کرد: کشورهای ثروتمند باید برنامه واکسیناسیون کودکان علیه کروناویروس را به تاخیر انداخته و ذخایر واکسن خود را با سازوکار جهانی کوواکس به اشتراک بگذارند.
تهران - ایرنا - کارشناسان سازمان جهانی بهداشت همزمان با هشدار مدیر کل این نهاد مبنی بر شیوع مرگبارتر ویروس کرونا در سال دوم همهگیری از کشورها خواستند تا منابع واکسن خود را برای دسترسی همگانی به این کالای حیاتی، به برنامه جهانی توزیع واکسن "کوواکس" اختصاص دهند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) بار دیگر تاکید کرد: کشورهای ثروتمند باید برنامه واکسیناسیون کودکان علیه کروناویروس را به تاخیر انداخته و ذخایر واکسن خود را با سازوکار جهانی کوواکس به اشتراک بگذارند.
تهران - ایرنا - نتیجه تحقیقات در انگلیس نشان داده است به تاخیر انداختن تزریق دوز دوم واکسن های کرونا در این کشور، جان هزاران نفر را نجات داده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: واکسیناسیون افراد بالای 80 سال علیه بیماری کووید 19، در شهرستان عسلویه تاکنون با استقبال خیلی کم روبرو شده است.