سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
رئیس سازمان غذا و دارو با انتقاد از سرمایهگذاری در صندوق کوواکس برای تامین واکسن کرونا گفت: صندوق کوواکس به هیچ عنوان به وعدههای خود عمل نکرد، 180 میلیون یورو در این صندوق سرمایهگذاری کردیم و عملا کمتر از نیمی از واکسن مورد نیاز تحویل ما شد.
مجموع واکسنهای وارداتی و داخلی در ایران 207 میلیون و 98 هزار و 183 دُز است که بیش از 150 میلیون دُز واکسن توسط مردم ایران استفاده شده است و بیش از 57 میلیون دُز برای استفاده مردم موجود است تا با استقبال مردم از دزهای دوم و سوم برای تزریق این افراد مورد استفاده قرار گیرد.
بهرام دارایی درباره تعداد کل واکسنهای وارد شده در دولت دوازدهم و سیزدهم نیز توضیح داد و تاکید کرد: تعداد کل واکسن وارد شده قبل از 14 مرداد 1400 و همزمان با تشکیل دولت سیزدهم فقط 18 میلیون و 754 هزار و 610 دز واکسن بوده است در حالی که جمع کل واردات واکسن بعد از 14 مرداد 1400 و در دوران دولت سیزدهم به رقم 143 میلیون و 245 هزارو 390 دز واکسن رسیده است.
رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو گفت: تعطیلی خطوط تولید دارو را در تیر ماه محتمل نمیدانم، اما در شرایط تورمی جامعه، تولید دارو با توجه به زیان ده بودن با احتیاط پیش میرود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیش از اینها صحبت از کمبود دارو موضوعی بسیار استثنایی بود. حتی در دوران دفاع مقدس هم نیاز دارویی کشور اخبار چندانی دربارهی کمیاب شدن داروها منتشر نمیشد. اما در سالهای اخیر اخبار مربوط به داروها باعث نگرانی بخشی از مردم شده است. اینکه هر از گاهی خبر از کمیاب یا نایاب شدن یک داروی حیاتی منتشر میشود جدای از اینکه موجب آسیب رسیدن به بیماران و...
رییس سازمان غذا و دارو در پاسخ به مهمترین ابهامات حوزه دارو، از جمله چرایی کمبود 300 قلم دارو توضیحاتی ارائه کرد و گفت با آغاز دولت جدید در معاونت غذا و دارو عملا نه ریالی در کار بود و نه دلاری. آنچه که در آن زمان وجود داشت، فقط بدهی بود. این اقدامی که در سال 1400 انجام شد در کل زنجیره تامین دارو اثر گذاشت.
رئیس سازمان غذا و دارو درباره چالشهای حوزه دارویی کشور اعم از اصلاح قیمتها و کمبودهای دارویی توضیح داد.
مردم در انتخابات ریاست جمهوری 1400 از مدیریت فاجعهبار دولت گذشته به دولت رئیسی که نماینده تغییر در وضع موجود بود پناه آوردند.
اقتصادنیوز: غرب منطقه ریاست جمهوری در خیابان آذربایجان، یک فضای خالی بود که در آن جا با کانکس یک ساختمان یک طبقه ای درست کرده بودند. محل کار مقام معظم رهبری هم در همین سازه قرار داشت.
معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت از آغاز مرحله سوم مقابله با کالای قاچاق و تقلبی با تمرکز بر بازار دخانیات خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز در یازدهمین جلسه بررسی راهکارهای مقابله با کالای قاچاق و تقلبی گفت: با جمعبندی وزارت صمت و در هماهنگی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا به این نتیجه رسیدیم که از امروز مرحله سوم مبارزه با محصولات قاچاق را با اولویت محصولات مربوط به حوزه دخانیات آغاز کنیم؛ همانطور که در دو مرحله...
مهر نوشت: 8 تن از وزرا در هفته جاری در جلسات کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی حضور مییابند و به سوالات نمایندگان پاسخ میدهند.
رئیس سازمان اموال تملیکی با اشاره به عدم تعیین تکلیف خودروهای در اختیار این سازمان گفت که تکلیف هواپیمایی که در یکی از ابنارها مانده نیز مشخص نیست.