سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
اخیرا زمزمه هایی در خصوص الزامی شدن کارت دیجیتال واکسن که به هر دو صورت فارسی و انگلیسی و از سایت salamat.gov.ir قابل دریافت است شنیده می شود.
یک تیم تحقیقاتی متشکل از جوانان ایرانی موفق به ساخت، سنتز و تولید ماده موثره (API) داروی مولنوپیراویر اولین داروی خوراکی اختصاصی ضد ویروس کرونا و همچنین تمام فرمهای خوراکی دارویی آن در ایران شده است.
رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت با بیان اینکه نسبت به تامین واکسن کرونا از منابع داخلی و خارجی اقدام شده است، گفت: در صورتی که تامین اعتبارات لازم صورت گیرد، بعد از اخذ تاییدیههای لازم از سازمان غذا و دارو، هیات امنا ارزی آمادگی پیش خرید از شرکتهای تولید واکسن کرونا را دارد.
چندی پس از سخنان مقام معظم رهبری در اردیبهشت 99، با همکاری چندین نهاد و دستگاه و سازمان، پنجره واحد شروع کسبوکار در خرداد 1399 افتتاح و راهاندازی شد. هدف از راهاندازی پنجره این بود تا مدت زمان ثبت یک شرکت از 73 روز به سه روز کاهش پیدا کند.
داروی ساخته شده ایرانی توسط یک شرکت دانش بنیان تحت عنوان «آناکینرا» در پروتکل درمانی کرونای کودکان قرار گرفت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری در این مراسم، از داروی آناکینرا محصول شتاب دهنده پرسیسژن رونمایی کرد. این دارو در ترکیب با داروی (methortrexate) برای درمان نشانهها و علائم بیماری روماتوئید آرتریت کاربرد دارد. این دارو برای بیمارانی تجویز میشود که پاسخ آنها به داروی (methortrexate) برای درمان روماتوئید آرتریت به اندازه کافی خوب نبوده است. * ایران در حوزه زیستفناوری...
تاثیر واکسنها بر سلامت انسان و کنترل بیماریهای عفونی، از مهمترین دستاوردهای تاریخ علم است. پس از شیوع بیماری کووید -19 و همهگیری آن، پژوهشگران تلاشهایی را برای یافتن دارو و واکسن برای کاهش سرعت انتقال این ویروس و پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری در سراسر جهان آغاز کردند. یافتههای مطالعات گسترده در کشورهای مختلف، منجر به دستیابی به واکسنهایی با پلتفرمهای گوناگون شد. در ایران...
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه اگر شرکتهای دانش بنیان در زمان شیوع کرونا داروهای مورد نیاز را تولید نمیکردند ما زمین میخوردیم گفت: با تلاش این شرکتها 25درصد بازار داروهای کرونایی کشور در اختیار تولیدات داخل بوده است.
دبیر انجمن تالاسمی ایران گفت: بیماران تالاسمی سالانه 10 میلیون ویال آمپول تزریقی (دفروکسامین) نیاز دارند.
تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در آیین رونمایی از داروی ایرانی درمان آرتریت روماتوئید اطفال، گفت: با تلاش زیست بوم فناوری و نوآوری بازار داخلی واکسنهای انسانی ایرانساخت و داروهای زیستی در کشور توسعه یافت و ایران به یکی از کشورهای مطرح منطقه و دنیا بدل شد.
ایرنا نوشت: دبیر انجمن تالاسمی ایران گفت: بیماران تالاسمی سالانه 10 میلیون ویال آمپول تزریقی (دفروکسامین) نیاز دارند.
مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر، گفت: کرونا به ما آموخت که جز با تعامل نمیشود معضلی را حل کرد، همکاری و تعامل عامل موفقیت است و با انحصار گرایی و رویکردهای تعارضی نمیشود راهی از پیش برد.
محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان با تولید دارویی برای سرکوبکننده سیستم ایمنی آن را در زمینه درمان کودکان مبتلا به کرونا مورد آزمایش قرار دادند که بر اساس نتایج مثبت کسب شده این دارو در پروتکل کشوری درمان کودکان و نوزادان مبتلا به کرونا قرار گرفته است.
تهران - ایرنا - دبیر انجمن تالاسمی ایران گفت: بیماران تالاسمی سالانه 10 میلیون ویال آمپول تزریقی (دفروکسامین) نیاز دارند.