شنبه 31 مرداد 1405

سازمان غذا و دارو

سازمان غذا و دارو

خبرگزاری خبرنگاران جوان

همتی گفت: ساخت و تولید دو داروی جدید در شرکت داروسازی سها جمعیت هلال احمر صورت گرفته است.

خبرگزاری ایرنا

تهران _ایرنا _ رئیس جمعیت هلال احمر از ساخت و تولید دو داروی جدید در شرکت داروسازی سها جمعیت هلال احمر خبر داد.

خبرگزاری ایسنا

رییس جمعیت هلال احمر از ساخت و تولید دو داروی جدید در شرکت داروسازی سها خبر داد.

خبرگزاری ایسنا

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: علیرغم تامین ارز 4200 تومانی دارو مردم برای تامین دارو سرگردان هستند و داروهای مورد نیاز آنها در بازار سیاه خرید و فروش می شود، از سویی اخباری به گوش می رسد مبنی بر اینکه در انبارهای سازمان اموال تملیکی دارو موجود است، اما سازمان غذا و دارو در تعیین تکلیف این داروها اقدامی انجام نمی دهد.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: عضو مجمع نمایندگان استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت نابسامان بازار بورس گفت: سرمایه‌های خرد مردم در بورس نابود شده و حالا چشم‌انتظار اقدام عملی دولت هستند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

شرکت فایزر مدعی شد قرص جدید ضد کرونای ساخت این شرکت خطر مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان را 90 درصد کاهش می‌دهد.

خبرگزاری مهر

نماینده مردم خمین از دپوی داروهای موردنیاز مردم در انبارهای سازمان اموال تملیکی و عدم تعیین تکلیف آن توسط سازمان غذا و دارو انتقاد کرد.

وب‌گاه الف

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: مجموعه تولیدکنندگان داخلی واکسن کرونا موفق شدند تولیدات ماهیانه این واکسن را به 10 میلیون دز برسانند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

عضو کمیسیون شورهای مجلس گفت: کشورهای غیر اسلامی 60 سال است در حوزه تعارض منافع قانون دارند، اما کشور اسلامی ما قانونی در این حوزه ندارد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره ابعاد گسترده تعارض منافع در سازمان غذا و دارو پرداخت.

وب‌گاه تابناک

مدیرکل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سازمان توسعه تجارت از صادرات 10 میلیون دلاری ماسک سه لایه در 5 ماه ابتدای سال خبر داد.