سازمان هواپیمایی کشوری
سازمان هواپیمایی کشوری
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه ریزی برای بزرگترین عملیات و رزمایش اربعین آغار شده است.
مدیرعامل شرکت رادین، یکی از زیرمجموعه های گروه حصین (مالک طاقچه) که تقریبا با تمام بانکها، سازمان ها و نهادهای جمهوری اسلامی قرارداد مالی دارد، علناً علیه جمهوری اسلامی موضع گیری و فحاشی می کند، نهادهای نظارتی و اطلاعاتی هم در حال تماشا هستند.
مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری از سقوط یک فروند هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز بوتیا ماهان در فرودگاه پیام خبرداد.
ایرنا نوشت: سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: صبح امروز حدود ساعت پنج و 45 دقیقه یک فروند هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز «بوتیا ماهان» در فرودگاه پیام دچار سانحه شده و در این حادثه، معلم خلبان و دانشجوی این پرواز جان خود را از دست دادند.
روابط عمومی فرودگاه پیام اعلام کرد: علت حادثه سقوط هواپیمای آموزشی نقص فنی بوده است.
سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: صبح امروز حدود ساعت پنج و 45 دقیقه یک فروند هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز «بوتیا ماهان» در فرودگاه پیام دچار سانحه شده و در این حادثه، معلم خلبان و دانشجوی این پرواز جان خود را از دست دادند.
تهران - ایرنا - سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: صبح امروز حدود ساعت 5:45 یک فروند هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز بوتیا ماهان در فرودگاه پیام دچار سانحه شده و در این سانحه معلم خلبان و دانشجوی این پرواز جان خود را از دست دادند.
صبح امروز یک فروند هواپیمای آموزشی در فرودگاه پیام سقوط کرد و هر دو سرنشین آن جان باختند.
مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری از سقوط یک فروند هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز بوتیا ماهان در فرودگاه پیام خبرداد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، حسن رضایی فر، مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری از سقوط یک فروند هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز بوتیا ماهان در فرودگاه پیام خبر داد. رضایی فر گفت: صبح امروز حدود ساعت 5:45 یک فروند هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز بوتیا ماهان در فرودگاه پیام دچار سانحه شده و در این سانحه معلم خلبان...
ترکیش ایرلاین، هواپیمایی رسمی ترکیه روزانه حدود 10 پرواز روتین به ایران دارد که شش پرواز آن با ظرفیت حدود 1200 نفر برای بلیتهای رفت و برگشت تهران است.
بلیت هواپیما، بهویژه در پروازهای داخلی نایاب شده است. اکنون فقط در برخی خطوط هوایی پرواز وجود دارد که آن هم به شکل محدود و با قیمتهای 2.5 برابری نسبت به 10 روز آینده است.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تا پایان امسال تعداد زیادی ناوگان از طریق اورهال کردن و خرید هواپیما وارد بخش حمل و نقل هوایی کشور خواهد شد.
فروش بلیت چارتری در کلیه مسیرها توسط سایتهای فروش بلیت از 10 مرداد بهصورت رسمی ممنوع خواهد شد.