سازمان هواپیمایی
سازمان هواپیمایی
سازمان هواپیمایی کشوری، بخشنامه برنامهریزی پروازهای ماه مبارک رمضان را به شرکتهای هواپیمایی داخلی ابلاغ کرد.
مُنیبان نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم میگوید: امیدوار هستیم که خداوند به مسئولان و زمامداران ما یک عقلانیت بیشتر و سعه صدر بهتری بدهد تا با مردم بهتر کنار بیایند و بعضی جاها که لازم است انعطاف نشان دهند و عقبنشینی کنند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و اغاز سال 1402، از راه اندازی مرکز مدیریت و کنترل پروازها و خدمات مسافران نوروزی، تقدیر کرد و گفت: در این مرکز یک کار قرارگاهی، عملیاتی و میدانی درحال انجام است و برهمین اساس ضروری است شرکتهای هواپیمایی با یکدیگر پیمانهای راهبردی بسته و در صورت لزوم...
وزیر راه و شهرسازی گفت: چنانچه در تاخیر پروازها و سواستفاده از بلیتها اصلاحاتی صورت نگیرد در تعلیق شرکتهای هواپیمایی متخلف مصمم هستیم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: چنانچه در تاخیر پروازها و سواستفاده از بلیتها اصلاحاتی صورت نگیرد در تعلیق شرکتهای هواپیمایی متخلف مصمم هستیم.
تهران - ایرنا - سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد: در آستانه حلول ماه مبارک رمضان بخشنامه برنامهریزی پروازهای ماه مبارک رمضان صادر و ابلاغ شد.
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان, بخشنامه برنامه ریزی پروازها صادر شد.
با توجه به دستور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر نظارت کامل بر روند فعالیت تمامی آژانسهای مسافرتی، تمامی شرکتهای هواپیمایی نظارت خود را تشدید کردند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: نهضت تولید قطعات و قطع وابستگی در حوزه تعمیرات را با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان دنبال می کنیم.
جزئیاتی از محدودیتهای سفر در ماه رمضان، آمار تصادفات و گرانفروشی
اقتصادنیوز: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از برخورد با 5 شرکت هواپیمایی گران فروش و یک آژانس متخلف خبر داد.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکتهای هواپیمایی باید برای تاخیر پروازها در سفرهای نوروزی پاسخگوی مسافران باشند و از نزدیک با گفتوگو با مسافران به رفع مشکلات و شناسایی نارساییهای مطرح شده از سوی ایشان بپردازند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با 5 شرکت هواپیمایی گران فروش و یک آژانس متخلف برخورد شد.
از مهمترین اتفاقات سال 1401 در حوزه حمل و نقل می توان به بهره برداری کریدورهای شمال به جنوب اشاره کرد.
مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی از صدور مجوز ایمنی به 48 شناور برای ایام نوروز خبر داد و گفت: 64 لندینگکرافت برای جابجایی خودرو در بنادر مستقر شده است.