سازمان هواپیمایی
سازمان هواپیمایی
به گفته مسئولان حوزه حمل ونقل از ماههای گذشته برنامهریزی برای فروش بلیتهای نوروزی انجام شده اما برخی مسافران از نبود بلیت اتوبوس، قطار و هواپیما گلهمند هستند.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما به مسافران خبرداد.
تسنیم نوشت: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما به مسافران خبر داد و گفت: رعایت سقف قیمت بلیت مصوب برای ایرلاین ها الزامی است.
سخنگوی سازمان هواپیمایی از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما به مسافران و فروش تور همراه بلیت در مواقعی که مسافران متقاضی خرید صرفاً بلیت هستند، خبر داد.
جعفر یازرلو، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما به مسافران خبر داد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما به مسافران خبر داد.
دو روز پس از گزارش ایرنا درباره فروش چارتری بلیتهای نوروزی با یک شب اقامت اجباری، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش بلیت هواپیما با تحمیل اقامت اجباری به مسافران خبر داد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما به مسافران خبر داد و گفت: رعایت سقف قیمت بلیت مصوب برای ایرلاین ها الزامی است.
تهران - ایرنا - دو روز پس از گزارش ایرنا درباره فروش چارتری بلیتهای نوروزی با یک شب اقامت اجباری، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش بلیت هواپیما با تحمیل اقامت اجباری به مسافران خبر داد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از امضای یادداشت تفاهم حمل و نقل هوایی توسط روسای سازمان هواپیمایی کشوری ایران و امارات متحده عربی که بخشی از آن مربوط به افزایش پروازهای عبوری است، خبر داد.
رئیس صداوسیما، امین صدیقی را به عنوان مشاور رئیس سازمان و دبیر شورای زبان و ادبیات فارسی صداوسیما منصوب کرد.
تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از امضای یادداشت تفاهم حمل و نقل هوایی توسط روسای سازمان هواپیمایی کشوری ایران و امارات متحده عربی که بخشی از آن مربوط به افزایش پروازهای عبوری است، خبر داد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: علاوه بر تحریمهای دشمن، کرونا نیز آسیب شدیدی به صنعت هوانوردی وارد کرد اما با پایان این بیماری و استقبال بیش از دو میلیون مسافر در کشور شاهد رکورد بودیم.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: علاوه بر تحریمهای دشمن، کرونا نیز آسیب شدیدی به صنعت هوانوردی وارد کرد اما با پایان این بیماری و استقبال بیش از دو میلیون مسافر در کشور شاهد رکورد بودیم.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور 600 مجوز پرواز فوق العاده در مسیرهای داخلی و خارجی برای ایام نوروز 1402 خبر داد.