سازمان هواپیمایی
سازمان هواپیمایی
در حالیکه بر اساس پروتکلهای ابلاغ شده محدودیت پذیرش مسافر در پروازهای داخلی برداشته شده است و پیش از این بسیاری از ایرلاینها و حتی مسئولان دلیل افزایش قیمتهای صورت گرفته را شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای به وجود آمده اعلام میکردند اما حالا هم خبری از کاهش قیمت نیست.
فارس نوشت: نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اینکه قیمتهای بلیت هواپیما به صورت خلقالساعه افزایش یابد پذیرفتنی نیست در حالی که سازمان هواپیمایی کشوری و وزارت راه و شهرسازی متولی برخورد با اقدامات غیرقانونی ایرلاینها هستند.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: بررسی قیمت بلیت هواپیما و همچنین ورود ناوگان جدید در شورای عالی هواپیمایی در دستور کار قرار گرفته است.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: بررسی قیمت بلیت هواپیما و همچنین ورود ناوگان جدید در شورای عالی هواپیمایی در دستور کار قرار گرفته است.
هنوز آمار مرگ و میر ناشی از کرونا دو رقمی نشده اما همچنان شاهد دیدن تصاویری از این دست هستند و باید شانه به شانه هم بنشینند..
سخنگوی فدراسیون فوتبال میگوید شرکت هواپیمایی حامل تیم ملی فوتبال ایران، مجوز لازم را برای سفر به لبنان نگرفته است.
تهران - ایرنا - مصوبه مربوط به تعیین رییس سازمان هواپیمایی کشوری با امضای معاون اول رییس جمهوری ابلاغ شد.
هیات وزیران در جلسه نهم آبان، با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر تهاتر مطالبات دو شرکت «تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر» و «برق و انرژی پیوندگستر پارس» از شرکت دولتی مدیریت شبکه برق ایران با بدهی همان شرکتها به سازمان امور مالیاتی کشور جمعا به مبلغ 395 میلیارد و 623 میلیون و 160 هزار و 517 ریال موافقت کرد.
معاون اول رییس جمهوری مصوبات مربوط به اصلاح آییننامه اجرایی مربوط به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان تهاتر مطالبات و بدهیهای دو شرکت خصوصی با دولت و تعیین رییس سازمان هواپیمایی کشوری را ابلاغ کرد.
ایرنا نوشت: محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری مصوبات مربوط به اصلاح آییننامه اجرایی مربوط به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تعیین عضو حقیقی منتخب هیات وزیران در شورای عالی کار، تهاتر مطالبات و بدهیهای دو شرکت خصوصی با دولت و تعیین رییس سازمان هواپیمایی کشوری را ابلاغ کرد.
محمد مخبر مصوبات مربوط به اصلاح آییننامه اجرایی مربوط به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و تعیین عضو حقیقی منتخب هیات وزیران در شورای عالی کار را ابلاغ کرد.
با امضای محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری همچنین مصوبه مربوط به تعیین عضو حقیقی منتخب هیات وزیران در شورای عالی کار هم ابلاغ شد.
تهران - ایرنا - محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری مصوبات مربوط به اصلاح آییننامه اجرایی مربوط به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تعیین عضو حقیقی منتخب هیات وزیران در شورای عالی کار، تهاتر مطالبات و بدهیهای دو شرکت خصوصی با دولت و تعیین رییس سازمان هواپیمایی کشوری را ابلاغ کرد.
معاون اول رئیس جمهور مصوبه انتصاب رئیس جدید سازمان هواپیمایی کشوری را به وزیر راه و شهرسازی ابلاغ کرد.