سازمان هواپیمایی
سازمان هواپیمایی
4 گمانه زنی درباره سقوط هواپیمای اوکراینی وجود دارد.
سخنگوی کمسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت پرهیز از سیاسی یا امنیتی کردن حادثه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی بر ضرورت دسترسی آزاد برای بررسی اشتباهات رخ داده در این حادثه تاکید کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار علی عبداللهی معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح در برنامه گفت و گوی ویژه خبری درباره ابعاد حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: یکی از پیچیده ترین سیستم های دفاعی کشور پدافند هوایی است. بخش های زیادی در این بخش دخیل هستند که باید با هم هماهنگ شوند. از طرفی هم اهداف هوایی شرایط مختص خود را دارند و در حقیقت مختصات سه بعدی دارند. مجموع این متغیرها...
علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور در حساب توییتری خود نوشت: «قبل از هر نقد و نظری در مورد اظهارات آقایان نادر طالبزاده، کوشکی و خانم ابوطالبی باید مشخص شود آنها به نمایندگی از کدام تفکر، گفتمان و تشکیلاتی در شبکه افق، آنتن میگیرند و آزادانه از رسانه ملی برای شهروندان خطونشان میکشند؟».
معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح گفت: هیچ مشکلی در امنیت هوایی کشور نداریم و همه پروازها در حال اجرا است.
معاون هماهنگ کننده ستادکل گفت: بر اساس اطلاعات موجود هر هواپیمایی که موتورش آتش بگیرد70 درجه گردش میکند، تحلیل دوستان بر مبنای چنین قرینههایی بود. برای بررسی دقیق موضوع نیاز به زمان داشتیم.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: کارشناسان بررسی سانحه کانادایی عصر امروز پس از جلسات تخصصی سهجانبه بین کارشناسان ایران - کانادا و اوکراین به جمعآوری مستندات پرداختند و از محل سقوط هواپیمای اوکراینی بازدید تخصصی داشتند.
شرکتهای صوری مشاورهای بورس تحت تعقیب قضائی و تعطیلی 95 درصد واحدهای اسقاط خودرو از اخبار اقتصادی امروز است.
رضایی فر گفت: تمامی اطلاعات جعبه سیاه به مقامات ارسال شده و تصمیم گیری نهایی به وزیر راه وشهرسازی واگذار شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تشکیل جلسه سه جانبه کارشناسان ایران - اوکراین - کانادا برای بررسی سانحه پرواز 752 خبر داد و گفت: کارشناسان کانادایی پس از این جلسه بازدید تخصصیای از محل سقوط هواپیمای اوکراینی داشتند.
تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از بازدید تخصصی کارشناسان کانادایی از محل سقوط هواپیمای اکراینی خبر داد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از بازدید تخصصی کارشناسان کانادایی از محل سقوط هواپیمای اکراینی خبر داد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از بازدید تخصصی کارشناسان کانادایی از محل سقوط هواپیمای اکراینی خبر داد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از بازدید تخصصی کارشناسان کانادایی از محل سقوط هواپیمای اکراینی خبر داد.
تهران - ایرنا - پروازهای هما به مقصد رم به عنوان دومین مقصد هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در کشور ایتالیا، از روز 14 بهمن آغاز می شود.
اقتصادنیوز: سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه حضور بی نظیر مردم در تکریم و تشییع شهید سلیمانی و همرزمانش همایش قدرت نظام جمهوری اسلامی بود، گفت: این حضور یک رزمایش بی نظیر نظامی و راهپیمایی بی نظیر مردمی در امتداد اربعین حسینی و رفراندوم بزرگ خیابانی بود.