یک‌شنبه 4 آبان 1404

سازندگان «پیرپسر» پیر شدند / خواهش اکتای براهنی از مردم

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
سازندگان «پیرپسر» پیر شدند / خواهش اکتای براهنی از مردم

اکتای براهنی، کارگردان فیلم سینمایی «پیرپسر» از مردم خواهش کرد به تماشای نسخه قاچاق این فیلم ننشینند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اکتای براهنی، کارگردان فیلم سینمایی «پیرپسر» در پی انتشار نسخه‌ای قاچاق از فیلمش در کانال‌های تلگرامی در استوری اینستاگرامش نوشت: «پیرپسر را غیرقانونی نبینید، سازندگانش پیر شدند.»

فیلم سینمایی «پیرپسر» ساخته اکتای براهنی و با بازی حسن پورشیرازی، حامد بهداد و لیلا حاتمی صبح امروز 4 آبان به صورت غیرقانونی در فضای مجازی منتشر شد.

فیلم سینمایی «پیرپسر» از 21 خرداد اکران خود را در سینماها آغاز کرد و با فروش 2 میلیون و 21 هزار و 400 بلیت به فروش یکصد و هشتاد و یک میلیارد و پانصد و هشت میلیون و هشتصد و هشتاد و هفت هزار و سیصد و پنجاه و سه تومانی دست یافت و پرفروش‌ترین فیلم سال 1404 شد.

اکران این فیلم که تهیه‌کنندگی آن را حنیف سروری و بابک حمیدیان برعهده دارند از 23 مهر در سینماهای ایران متوقف شد.

چندی پیش در فضای مجازی خبری منتشر شد مبنی بر اینکه پس از پایان اکران فیلم «پیرپسر» در سینماها، یک نسخه سریالی از آن در قالب 6 قسمت در یکی از پلتفرم‌های نمایش خانگی پخش خواهد شد.

242242

کد خبر 2134294
سازندگان «پیرپسر» پیر شدند / خواهش اکتای براهنی از مردم 2