چهارشنبه 18 شهریور 1405

ساعت گرانقیمت ستاره تنیس جهان به سرقت رفت

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ساعت گرانقیمت ستاره تنیس جهان به سرقت رفت

به گزارش خبرگزاری فارس، در جریان مسابقات تنیس ایتالیا ساعت 200 هزار یورویی دنیل مدودوف تنیسور روسی شماره 2 جهان به سرقت رفت.

این تنیسور 25 ساله بعد از شکست مقابل الکساندر زوروف در فینال تور ATP در زمان حضور در رختکن متوجه شد ساعت لوکسش به ارزش 200 هزار یورو ناپدید شده است. طبق گزارش روزنامه ایتالیایی La Stampa، این ستاره روسی به دلیل سرقت مشکوک به پلیس شکایت کرد.

پلیس در نهایت ساعت را پیدا کرد اما جزئیات بیشتری ارائه نشد، اگرچه گفته می شود تحقیقات در این زمینه ادامه دارد. مدودوف این هفته به هم تیمی‌هایش برای شرکت در مسابقات فینال دیویس کاپ در مادرید اضافه خواهد شد.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید دنیل مدودوف تنیس ستاره تنیس روسیه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است