شنبه 4 مرداد 1404

ساعد باقری معلم نسل ماست؛ تمدید جایزه تا 15مرداد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ساعد باقری معلم نسل ماست؛ تمدید جایزه تا 15مرداد

عبدالمهدی نوری درباره جایزه ساعد باقری می‌گوید باقری نه تنها شاعری برجسته است، بلکه معلم نسل ماست و نقش زیادی در تربیت شاعران جوان داشته است.

عبدالمهدی نوری درباره جایزه ساعد باقری می‌گوید باقری نه تنها شاعری برجسته است، بلکه معلم نسل ماست و نقش زیادی در تربیت شاعران جوان داشته است.

عبدالمهدی نوری در گفتگو باخبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت جایزه شعر ساعد باقری گفت: با توجه به اختلالات و ناپایداری وضعیت اینترنت در کشور در هفته‌های گذشته و درخواست علاقه‌مندان، با تصمیم شورای مشورتی جایزه مهلت ارسال اثر تا تاریخ پانزدهم مردادماه 1404 تمدید شده است. این تمدید تغییری در برنامه‌های جایزه ایجاد نخواهد کرد و مطابق اطلاعیه در فراخوان معرفی نامزدها در هفته اول شهریور و اختتامیه جایزه در هفته دوم شهریور 1404 برگزار خواهد شد.

دبیر جایزه شعر ساعد باقری درباره اهمیت برگزاری این رویداد ادبی گفت: جایزه‌های ادبی، به‌ویژه جوایز شعری، نقش مؤثری در رشد و پیشرفت ادبیات کشور دارند. این جوایز نه تنها به معرفی استعدادهای جدید می‌پردازند، بلکه فرصتی برای بازشناسی و ارتقای شعر معاصر و تربیت نسل‌های جدید شاعران هم هستند. ساعد باقری نه تنها به نام یکی از شاعران برجسته کشور شناخته می‌شود، بلکه نقش بسیار زیادی در تربیت نسل تازه شاعران داشته است و معلم نسل ما محسوب می‌شود. او همچنین پژوهشگر خبره و آموزگار متواضعی در میان اهالی ادبیات است که شناسایی او و شعرش به نسل جدید، کمکی به ادبیات ماست.

جایزه شعر ساعد باقری؛ ادامه‌دهنده مسیر آموزگارانه او

عبدالمهدی ادامه داد: جایزه شعر ساعد باقری که به نام ایشان برگزار می‌شود، به‌طور خاص به حمایت از شاعران جوان می‌پردازد و آن‌ها را در مسیر درست شاعری هدایت می‌کند. این جایزه به نوعی میراث فرهنگی و آموزشی است که ساعد باقری برای نسل‌های بعدی به یادگار گذاشته است. برگزاری این جایزه، فقط به معرفی بهترین آثار نمی‌پردازد، بلکه یکی از اهداف اصلی آن تربیت و هدایت شاعران جوان به سمت یک شعر معنوی، انسانی و صادقانه است.

این شاعر با اشاره به شیوه معلمی ساعد باقری، گفت: آموزش شعر در نگاه ساعد باقری، نه تنها به معنی آموختن فنون شعری مثل قافیه و وزن است، بلکه انتقال اندیشه‌های انسانی و یافتن صدای فردی در شعر هم از نکات مورد توجه ایشان است. جایزه شعر ساعد باقری، با توجه به اینکه بسیاری از داوران و افراد دخیل در آن، از شاعران برجسته و با تجربه هستند، به شاعران جوان این فرصت را می‌دهد تا از تجربه‌های شاعران قدیمی‌تر بهره‌مند شوند و به رشد خود در این عرصه ادامه دهند.

دبیر جایزه ساعد باقری، ادامه داد: این ارتباط می‌تواند به شاعران کمک کند تا آثار خود را از حالت محدود محافل ادبی بیرون بیاورند و در سطحی گسترده‌تر مطرح شوند. همچنین، این ارتباط دیجیتال می‌تواند به شاعران جوان فرصتی برای آموزش و ارتقا خود از طریق نظرات و بازخوردهای تخصصی دیگران فراهم کند

عبدالمهدی نوری درباره آخرین مهلت ارسال اثر به این جایزه، گفت: با توجه به تقویم جایزه این مهلت زمانی تمدید نخواهد شد و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال اثر به پایگاه رسمی جایزه ساعد باقری به نشانی Saedaward.ir مراجعه کنند.

بر اساس این گزارش، نخستین دوره جایزه شعر ساعد باقری به همت کانون ادبی مستقل آئینه و با حمایت بخش خصوصی نیمه شهریور ماه امسال برنده خود را معرفی خواهد کرد.