شنبه 20 بهمن 1403

سالانه حدود 85 هزار تن پنبه در کشور تولید می‌شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سالانه حدود 85 هزار تن پنبه در کشور تولید می‌شود

مدیرعامل صندوق پنبه گفت: سالانه 80 تا 85 هزار تن پنبه در کشور تولید می‌شود که با احتساب نیاز صنعت نساجی، حداکثر 100 هزار تن پنبه باید وارد شود.

محمدحسین کاویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه برداشت پنبه به طور کامل به اتمام رسیده است، گفت: در برخی مناطق بتدریج آماده کشت برای سال آینده هستند که با گرم شدن هوا از دهه سوم فروردین، کشت پنبه آغاز می شود.

به گفته او، با توجه به واردات بی رویه نخ، مقادیر زیادی نخ در کارخانجات مانده است، از این رو صنعت پنبه پاک کنی مدعی است که نقدینگی لازم برای خرید پنبه را ندارد.

کاویانی با بیان اینکه سالانه حداکثر 180 هزار تن پنبه مورد نیاز کارخانجات پنبه پاک کنی است، افزود: سالانه 80 تا 85 هزارتن پنبه در کشور تولید می شود که براین اساس بیش از 100 هزار تن نیاز به واردات نداریم چراکه واردات بی رویه آسیب جدی به تولید می زند.

مدیرعامل صندوق پنبه درباره آخرین وضعیت واردات پنبه گفت: بنابر آمار 10 ماهه گمرک 89 هزار و 400 تن پنبه وارد شد که برآورد می شود تا پایان سال به 108 هزارتن برسد که با احتساب تولید داخل این میزان مازاد بر نیاز کشور است، لذا باید از واردات بی رویه جلوگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی