پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

سامانه بارشی از امروز وارد استان قزوین می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سامانه بارشی از امروز وارد استان قزوین می‌شود

قزوین - ایرنا - کارشناس هواشناسی استان قزوین گفت: یک سامانه بارشی از امروز به استان وارد می‌شود که پیامد آن بارش برف و باران در مناطق مستعد است.

مریم بهروزی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس آخرین نقشه‌های پیش یابی از بعدازظهر امروز به تدریج سامانه بارشی از سمت جنوب به استان نزدیک خواهد شد.

وی اضافه کرد: به دنبال ورود این سامانه بارشی، رعد و برق و وزش باد و در مناطق مستعد احتمال تگرگ و در ارتفاعات بارش برف و باران قابل پیش بینی است.

این کارشناس گفت: این سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در استان فعالیت خواهد داشت و از روز دوشنبه، جوی نسبتا پایدار با کاهش نسبی دما را در استان شاهد خواهیم بود.

بهروزی با اشاره به کمینه و بیشینه دمای استان، گفت: در 24 ساعت گذشته آوج با منفی سه درجه زیر صفر سردترین و بویین زهرا با 11 درجه بالای صفر گرمترین نقطه استان بوده‌اند و دمای شهر قزوین نیز از پنج تا هشت درجه در نوسان بوده است.

وی گفت: پیش بینی می‌شود طی 24 ساعت آینده نیز آوج با صفر درجه و رازمیان با هشت درجه سردترین و گرمترین نقاط استان باشند و دمای شهر قزوین نیز بین پنج تا هفت درجه سانتیگراد تغییر یابد.

*س_برچسب‌ها_س*