سانحه رانندگی
سانحه رانندگی
معلم فداکاری که برای شاگردانش هر روز از رودخانه میگذشت، در سانحه رانندگی درگذشت.
ساری - ایرنا - پزشکی قانونی مازندران از مرگ 587 نفر در سوانح رانندگی طی سال گذشته خبر داد که از این میزان 411 نفر در جاده های برون شهری و روستایی جان باختند که هشت درصد بیشتر از مدت مشابه سال 1399 است.
رئیس سازمان سینمایی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در دیدار با اصغر شاهوردی که 15 سال است بر اثر قطع نخاع در بستر بیماری است، بر حمایت از او و خانوادهاش، تاکید کردند.
باغملک - فرماندار باغملک گفت: یک گردشگر آلمانی در محور باغملک به رامهرمز حد فاصل دوراهی اسلام آباد بر اثر سانحه رانندگی با موتورسیکلت جان خود را از دست داد.
گنبدکاووس - ایرنا - استان گلستان بویژه نواحی شرقی آن درحوزه زیرساختهای مواصلاتی (جادهای و ریلی) دچار برخی عقب ماندگیهای تاریخی است و جبران آن نیازمند برنامهریزی اصولی است که در سفر استانی دولت برای حل این مشکل اساسی تدابیری اندیشیده شده است.
رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور از آزادی 723 زندانی جرایم غیرعمد در ماه مبارک رمضان خبر داد.
مربی تیم ملی جودو و بازمانده سقوط هواپیمای «بوئینگ 737» بیشکک به تهران گفت: تنها 13 دقیقه بعد از پرواز، هواپیما به دلیل نقص فنی سقوط کرد و افراد زیادی جان خود را از دست دادند.
رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور از آزادی 723 زندانی جرایم غیرعمد در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: یکچهارم آزادی ها به همت خیرین اصفهانی محقق شده است.
رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور از آزادی 723 زندانی جرایم غیرعمد در ماه مبارک رمضان خبر داد.
یاسمین فهیمی، به ریاست بزرگترین اتحادیه کارگری آلمان انتخاب شد. این سیاستمدار 54 ساله توانست بیش از 90 درصد از آراء را به خود اختصاص دهد. او نخستین زنی است که ریاست اتحادیه کارگری آلمان را به عهده میگیرد.
دویچه وله نوشت: یاسمین فهیمی که زمانی دبیرکل حزب سوسیال دموکرات آلمان بود، با کسب 385 رأی موافق از مجموع 398 رأی، به ریاست بزرگترین و قویترین اتحادیه کارگری در آلمان انتخاب شد.
اقتصادنیوز: ر ساعت 14 و 12 دقیقه امروز در محور آق قلا به انبارالوم یک دستگاه مینی بوس با خودروی سمند برخورد کرد و 18 کشته و مصدوم بر جای گذاشت.
ایسنا نوشت: سرپرست جمعیت هلال احمر استان گلستان از وقوع تصادف در محور آق قلا به انبارالوم خبر داد و گفت: متاسفانه بر اثر این حادثه 16 نفر مصدوم و دو نفر کشته شدند.
اهواز - رئیس اداره ایمنی و حریم راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان گفت: تقریباً همه دسترسیهای شرکتهای تولیدی و صنعتی مستقر در محور اهواز به خرمشهر غیر استاندارد هستند.