یک‌شنبه 26 اسفند 1403

سایر سطوح مزدی 32درصد افزایش یافت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
سایر سطوح مزدی 32درصد افزایش یافت

وزیرکار درباره دستمزد گفت: سایر سطوح حقوق کارگری 32درصد افزایش منظور شده که برای بازنشستگان نیز با فرمولی به همین نحو افزایش خواهیم داشت ولی به صورت دقیق تا 48ساعت آینده اعلام می شود.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم, احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره دستمزد 1404 کارگران گفت: حداقل دستمزد ماهانه به 10میلیون 399هزار تومان افزایش یافت و کمک هزینه مسکن به مقدار قبل و مقدار دریافتی کارگران متاهل با دو فرزند به مبلع 16میلیون و 350هزار تومان افزایش یافت.

وی افزود: کارگران متاهل بدون فرزند نیز به مبلغ 13میلیون 300میلیون تومان رسید. بن کارگری نیز به 2میلیون و 200هزار تومان افزایش یافت.

میدری ادامه داد: حداقل دستمزد ماهانه به 10میلیون 390هزار تومان رسید. حق تاهل و کمک هزینه مسکن ثابت ماند. اما نهایتا توافق شد که رقم درصد افزایش نهایی را اعلام نکنیم.

وزیر کار تصریح کرد: حداقل دستمزد دریافتی کارگران مجرد و کارکنان دولت در این شرایط برابر تعریف شد. از آنجا که در بخش کارگری مشکلات زیادی داریم، و این حداقلی بود که می‌توانستیم بپردازیم. زیرا در دوسال قبل حداقل 20درصد قدرت خرید کارگران کاهش یافته بود.

میدری تاکید کرد: سایر سطوح حقوق کارگری 32درصد افزایش منظور شده که برای بازنشستگان نیز با فرمولی به همین نحو افزایش خواهیم داشت. ولی به صورت دقیق تا 48ساعت آینده اعلام می شود.