ستاد کل نیروهای مسلح
ستاد کل نیروهای مسلح
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تغییرات در مرزهای کشورهای منطقه را تحمل نخواهیم کرد و به کشورهای آذربایجان و ارمنستان توصیه داریم مشکلات خود را از طریق گفتگو حل کنند و تغییر مرزها با جنگ را بر نمیتابیم و ساکت نمینشینیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی دقایق پیش در مراسم رژه دریایی، یگانهای مردمی و نظامی نیروهای مسلح در بندرعباس حضور یافت.
مراسم رژه نیروهای مسلح همزمان با 31 شهریور آغاز هفته دفاع مقدس در جوار مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی آغاز شد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تغییرات در مرزهای کشورهای منطقه را تحمل نخواهیم کرد و به کشورهای آذربایجان و ارمنستان توصیه داریم مشکلات خود را از طریق گفتگو حل کنند.
سرلشکر باقری نسبت به هرگونه ناامنی و تغییرات مرزی پیرامون ایران هشدار داد.
بندرعباس - رژه دریایی با شرکت 1444 شناور مردمی و یگان های شناوری نیروهای مسلح در بندرعباس آغاز شد.
تهران - ایرنا - رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: همانگونه که بارها اعلام کردهایم تغییرات در مرزهای منطقه را تحمل نخواهیم کرد و به دو کشور آذربایجان و ارمنستان توصیه داریم که مشکلات خود را از راههای مسالمت آمیزو گفتگو حل کنند؛ ما توسل به درگیری و جنگ را بر نمیتابیم و در برابر آن ساکت نمینشینیم.
مراسم رژه نیروهای مسلح همزمان با 31 شهریور آغاز هفته دفاع مقدس در جوار مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی آغاز شد.
مراسم رژه نیروهای مسلح همزمان با 31 شهریور آغاز هفته دفاع مقدس در جوار مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی آغاز شد.
مراسم رژه نیروهای مسلح همزمان با 31 شهریور آغاز هفته دفاع مقدس در جوار مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی آغاز شد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح طی پیامی هشدار داد که نیروهای مسلح هرگونه ناامنی و تغییرات مرزی که در بردارنده تهدید منافع ایران باشد را برنمیتابند.
حضرت آیتالله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز گذشته در آیین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس، جنگ تحمیلی را، نتیجه سیاست راهبردی امپراتوری نظام سلطه در دشمنی با جمهوری اسلامی و ملت ایران خواندند و افزودند: با وجود حمایت همهجانبه قدرتهای جهانی از صدامِ جاه طلب و دیوانه قدرت، جنگ در پرتو سه عنصر «قدرت جوشان انقلاب، رهبری بسیار موثر امام و خصوصیات فاخر و برجسته ملت ایران» از یک...
مشاور سابق پوتین گفت: رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که آماده استفاده از سلاحهای اتمی علیه کشورهای غربی، از جمله انگلیس است.
هویت پیکر مطهر چهار شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس از سه استان هرمزگان، فارس و همدان شناسایی شد.
ستادکل نیروهای مسلح در بیانیهای آورده است: دشمنان نظام تلاش می کنند دیپلماسی موفق ایران دراجلاس شانگهای را به چالش کشیده و برای حضور هوشمندانه رئیس جمهور در اجلاس سازمان ملل مشکل ایجاد کنند.