شنبه 7 شهریور 1405

ستاره برزیلی در دربی لندن تنها 15 دقیقه تاب آورد (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
ستاره برزیلی در دربی لندن تنها 15 دقیقه تاب آورد (عکس)

لوکاس پاکتا، هافبک برزیلی وستهم، در دیدار امشب این تیم مقابل چلسی در دقیقه 15 مصدوم شد و زمین را ترک کرد. ناراحتی شدید او از این مصدومیت مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.

به گزارش "ورزش سه"، وستهم امشب در ورزشگاه خانگی‌اش، استادیوم لندن، در یکی از دربی‌های پایتخت انگلیسی میزبان چلسی بود.

اما در حالیکه تنها 13 دقیقه از شروع مسابقه گذشته بود لوکاس پاکتا، هافبک برزیلی وستهم، بعد از برخوردی با نونی مادوکه، خرید جدید چلسی، به زمین افتاد. او شانه‌های خود را گرفته بود و به شدت احساس درد می‌کرد. تیم پزشکی وستهم وارد زمین شد و چند دقیقه مشغول مداوای این ستاره برزیلی بود ولی پاکتا در نهایت به نیمکت تیمش اشاره کرد که قادر به ادامه بازی نیست.

درحالیکه پاکتا زمین مسابقه را به آرامی ترک می‌کرد ناراحتی در چهره او مشخص بود. تصویر او در این لحظات واکنش‌های زیادی در انگلیس داشت که نشان می‌داد پاکتا به خاطر از دست دادن این دربی چقدر ناراحت است. چند دقیقه بعد از بیرون آمدن پاکتا از زمین ژوائو فلیکس برای چلسی گلزنی کرد اما تیم پاکتا در نهایت موفق شد با تساوی 1-1 به این بازی خاتمه دهد.

پاکتا که تابستان گذشته با قراردادی 60 میلیون یورویی از لیون به وستهم پیوسته در اولین فصل حضورش در فوتبال انگلیس نتوانسته انتظارها را برآورده کند و این مصدومیت ضربه دیگری به تلاشهای او خواهد بود.

ستاره برزیلی در دربی لندن تنها 15 دقیقه تاب آورد (عکس) 2
ستاره برزیلی در دربی لندن تنها 15 دقیقه تاب آورد (عکس) 3
ستاره برزیلی در دربی لندن تنها 15 دقیقه تاب آورد (عکس) 4