پنج‌شنبه 4 دی 1404

ستاره سابق پرسپولیس مصدوم شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ستاره سابق پرسپولیس مصدوم شد

به گزارش خبرگزاری فارس، بشار رسن هافبک تیم ملی عراق یکی از بهترین خریدهای خارجی تاریخ باشگاه پرسپولیس به شمار می آید عملکرد خوبی برای این تیم تهرانی در مدت 3 فصل حضورش داشت.

بشار رسن از سال گذشته در لیگ ستارگان قطر برای تیم باشگاهی اف سی قطر به میدان می رود. رسن در اولین هفته فصل جدید لیگ ستارگان با بدشانشی مواجه شد و مصدوم شد.

طبق اعلام باشگاه قطر ستاره عراقی به دلیل پارگی درجه اول در عضله پشت پا بازی پیش روی تیمش مقابل المرخیه را از دست داد.

هافبک سابق پرسپولیس حداقل برای مدت 2 هفته استراحت کند تا دوباره بتواند برای تیم قطری به میدان برود. رسن به همراه پرسپولیس 3 قهرمانی در لیگ ایران کسب کرده است.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید پرسپولیس بشار رسن مصدومیت ستاره سابق پرسپولیس ستاره عراقی پرسپولیس این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
ستاره سابق پرسپولیس مصدوم شد 2