شنبه 7 تیر 1404

ستاره چلسی نقره داغ شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ستاره چلسی نقره داغ شد

محرومیت نیکلاس جکسون، مهاجم چلسی به دو جلسه افزایش یافت و در صورت صعود آبی‌ها به یک‌هشتم نهایی او در آن مسابقه هم غایب خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان نیکلاس جکسون، مهاجم سنگالی چلسی، در جریان شکست 3-1 تیمش مقابل فلامینگو در مرحله گروهی جام باشگاه‌های جهان تنها چهار دقیقه بعد از ورود به زمین با دریافت کارت قرمز مستقیم اخراج شد. بلافاصله بعد از اینکه دانیلو موفق شد گل دوم فلامینگو را به ثمر برساند جکسون با یک تکل وحشتناک و خطرناک روی پای آیرتون لوکاس با کارت قرمز مستقیم مواجه شد.

فیفا امروز رسما اعلام کرد که نیکلاس جکسون دو بازی محروم شده و در نتیجه علاوه بر بازی فردا در صورت صعود چلسی به مرحله یک‌هشتم در آن بازی هم غایب خواهد بود.

این دومین بار در طول برگزاری جام باشگاه‌های جهان است که فیفا درباره اخراج‌هایی که با تکل‌های شدید اتفاق افتاده سخت‌گیری نشان می‌دهد. پیش از این بلوتی از بنفیکا هم به دلیل اخراج شدن با محرومیت دو جلسه‌ای مواجه شده بود.