سربازی هنگ تحریف و تحقیر مردم
به گزارش مشرق، محمد ایمانی فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت: آقای مهدی نصیری در مصاحبه با "خبر آنلاین" گفته است "با این دست فرمان نمیتوان به حکمرانی ادامه داد".
این در حالی است که او تیر 92، به این خبرگزاری وابسته به مدیران دولت روحانی گفته بود: "رای آوردن روحانی، بهترین تقدیر برای جمهوری اسلامی بود". نصیری در طول همه این سال ها، هیچ نقدی - چه رسد به کلام درشت - درباره فجایع مدیریتی دولت روحانی مطرح نکرد و همه را برای تخطئه نظام و انقلاب و انقلابیون باقی گذاشت.
او پیوسته، در سال های اخیر، در تراز همکار هنگ رسانه ای مدیریت اشرافی غربگرا ظاهر شده؛ یعنی همان ها که سه دهه قبل بر فساد برخی بزرگان آن شهادت داده بود.! اما حالا که مصائب و خسارات آن مدیریت واپس گرا پدیدار شده، در گفت و گو با خبر آن لاین می گوید:
"با این دست فرمان نمیتوان به حکمرانی ادامه داد. متاسفانه امروز وقتی به کارنامهمان نگاه میکنیم، میبینیم که نه دین خودمان را اصلاح کردیم و نه دنیای مردم را، بلکه جامعه را به وضعیت وحشتناکی از فقر و فلاکت و تورم و گرانی مستمر رساندیم.
من امروز به جامعه حق میدهم که به واسطه عملکرد غلط جمهوری اسلامی به نام دین، از دست دینداران عصبانی باشند، دینگریز باشند یا حتی به عرصه دینستیزی بیفتند.
ما باید اندیشههای غلط و قرائتهای غیرعقلانی را که امروز در جامعه و بدنه حزباللهیها و متدینین هست اصلاح کنیم و نشان دهیم قرائت درست چیست.
امروز هیچ آدم خردمندی به دنبال براندازی جمهوری اسلامی نیست و همه ما سخن از اصلاح میگوییم و اصلا خود آقایان بیایند و سردمدار اصلاح شوند اما بیایند".
از همین ادعای پایانی شروع کنیم؛ اگر رفتار شما عقلانی است و در زمین گروهک های برانداز وابسته به غرب بازی نمی کنید، چرا ویترین عملیات رسانه ای آنها، پر از مواضع رادیکال شماست؟ به تعبیر حافظ؛ با کافران چه کارت، گر بت نمی پرستی؟!
دوم؛ غیر از سر سفره عناصر و رسانه های نشاندار برانداز - که بی مضایقه و فراوان، مطالب آنها را باز نشر می کنید - سر سفره رسانه مدیریت اشرافی چه می کنید؟ شما در حالی در تیرماه 92 و در گفت و گو با خبر آنلاین، انتخاب روحانی را ستودید که همین رسانه، 19 بهمن همان سال، درباره توزیع توهین آمیز سبد کالا با وقاحت تمام نوشت:
"جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی... توزیع سبد کالا باشیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی ومردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
او دقیقا همین - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست وپا - را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت... روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج باهم درگیر شوند.
درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید"!!
آقای نصیری، پس از مطالعه این متن، از خود بپرسد که چه نسبتی با رویکرد ولی نعمتان خبر آنلاین داشته و دارد؟ یا بپرسد که چگونه توانسته، روحانی را "بهترین تقدیر" توصیف کند، اما بعد از 8 سال - بدون احساس عذاب وجدان یا اشتباه - به نظام خرده بگیرد؟!
ای کاش در کنار ژست نقادی - که فقط برای تخطئه انقلاب است - کمی هم صداقت و شجاعت به خرج می داد و به نقد گذشته نزدیک و حال خود می پرداخت.
تاریخ به تلخی روایت می کند که بانیان حکمیت تحمیلی در میانه نبرد پیروز صفین، وقتی خسارت جبران ناپذیر ماجرا را دیدند، با طلبکاری سراغ امیر مومنان (ع) رفتند و گفتند "ما توبه کردیم، تو هم توبه کی"! اما به این هم بسنده کردند: شمشیر به روی جبهه خودی کشیدند و حکومت دینی را برای بار دوم دشمن شاد کردند!
تصویر: مهمانی افطار منزل سردبیر خبر آنلاین، با حضور برخی دولتمردان روحانی، اصلاح طلبان و مهدی نصیری.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.