سلاح شیمیایی
سلاح شیمیایی
نماینده ایران برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با دستور کار ایران را کلاهبرداری سیاسی توصیف و تصریح کرد کشورهای به اصطلاح قهرمان حقوق بشر که در طول تاریخ، جنایات زیادی را علیه بشریت مرتکب شده اند فاقد اعتبار اخلاقی برای موعظه دیگران هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل امور بینالملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست ویژه شورای حقوق بشر گفت: ادعاها و دلسوزیهای آلمان که تامین کننده سلاحهای شیمیایی برای رژیم صدام جهت استفاده علیه مردم ایران بوده و موجب شهادت و مجروحیت بیش از 100 هزار نفر ایرانی شده، غیرواقعی و ریاکارانه است. «خدیجه کریمی» در سخنرانی خود در این نشست اظهار کرد: براساس آمارها...
در حالی نشست ویژه شورای حقوق بشر درباره اغتشاشات اخیر در ایران به پیشنهاد آلمان در حال برگزاری است که نماینده کشورمان دلسوزی آلمان برای حقوق بشر را ریاکارانه و غیرواقعی دانست.
قاسملو که بختیار از او به عنوان فاحشه سیاسی یاد کرد، پس از پیروزی انقلاب به عنوان مزدور صدام علیه کردهای ایران جنگید. اکنون تروریستهای طرفدار قاسملو از مهر 1401 به جان کردهای ایران افتادهاند.
سران کشورهای عضو «سازمان پیمان امنیت جمعی» در نشستی در ایروان پایتخت ارمنستان با تجهیز نیروهای صلحبانی این پیمان به سلاحهای پیشرفته و تجهیزات ویژه نظامی موافقت کردند.
گجت نیوز نوشت: با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، ابزارهای پیشرفتهای به میادین جنگ وارد میشوند. در این مقاله به معرفی 12 مورد از خطرناک ترین سلاح های جهان خواهیم پرداخت که توانایی تبدیل جنگها به آخرالزمان را دارند.
جامعه انسانی از مدتها قبل بر سر مالکیت کشورها و اختلافات گوناگون در حال نبرد با یکدیگر بودهاند. برای صدها سال، سربازانی که در این جنگها مشارکت داشتهاند اول از همه با آداب و رسومی آشنا میشدند که نوعی انسانیت را در درگیریهای مسلحانه حفظ میکرد.
با پیشرفت تکنولوژی و تسلیحات، توسعه حقوق بشر و قوانین نیز توسعه یافت. کشورها از اشتباهات خود درس گرفته و وحشت واقعی که استفاده از خطرناک ترین سلاح ها میتواند ایجاد کند را دیدند. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که قوانین و معاهدات بینالمللی برای ممنوعیت استفاده از برخی از خطرناک ترین سلاح ها، شاید از ترس تکرار گذشته یا افزایش امنیت جوامع انسانی تدوین شده است.
سفیر روسیه از ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای در خاورمیانه حمایت کرد.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در واکنش به قطعنامه پیشنهادی اوکراین در مجمع عمومی گفت: دولت ایران هرگونه اقدام و تصمیمی مبتنی بر بندهای اجرایی این قطعنامه را فاقد وجاهت حقوقی میداند.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در واکنش به قطعنامه پیشنهادی اوکراین در مجمع عمومی گفت: دولت ایران هرگونه اقدام و تصمیمی مبتنی بر بندهای اجرایی این قطعنامه را فاقد وجاهت حقوقی میداند.
سفیر و نماینده کشورمان نزد سازمان ملل متحد بر لزوم ایجاد سازوکاری عمومی برای رسیدگی به تسلیحات کشتار جمعی تاکید کرد.
سفیر ایران در سازمان ملل گفت: پیشنویس حاضر، به ادبیاتی فراتر از حوزه وظایف و دستورکار مجمع عمومی سازمان ملل پرداخته است که در صورت تصویب، مشارکت واقعی در پایان دادن به مخاصمه مذکور بهوجود نمیآید و صرفا به دستاویزی سیاسی در اختیار عده معدودی از کشورها تبدیل خواهد شد.
علاوه بر روسیه، کشورهای چین، ایران، بلاروس، آفریقای مرکزی، کوبا، کره شمالی، اریتره، اتیوپی، مالی، نیکاراگوئه، سوریه و زیمباوه به این قطعنامه رای منفی و 74 عضو سازمان ملل نیز رای ممتنع دادند.
سفیر و نماینده کشورمان نزد سازمان ملل متحد بر لزوم ایجاد سازوکاری عمومی برای رسیدگی به تسلیحات کشتار جمعی تاکید کرد.
سفیر و نماینده کشورمان نزد سازمان ملل متحد گفت: کمکهای تسلیحاتی به اوکراین عملاً آتش ادامه جنگ و منافع کارخانههای تسلیحاتی آمریکا را تامین میکند.