سلطنت عمان
سلطنت عمان
رئیس مجلس شورای اسلامی در تماسهای تلفنی جداگانهای با روسای مجالس چند کشور اسلامی در خصوص جنایات صهیونیستها در غزه بحث و تبادل نظر کرد.
بغداد - ایرنا - سقف انتظارات از پیچش اخیر سیاسی ریاض برای تن دادن به مذاکره با جمهوری اسلامی ایران چقدر می تواند باشد؟ سوالی که در میان برخی صاحب نظران عراق هم مطرح است.
تهران - ایرنا - سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان با استقبال و قدردانی از نقش انساندوستانه سلطنت عمان در حل اختلافات در منطقه، گفت: ایران دست همکاری و دوستی به سوی کشورهای همسایه دراز میکند و از این منظر ما درهای گفت وگو با همه را گشودهایم.
سفیر کشورمان در عمان تاکید کرد که ایران دست دوستی و همکاری به سوی کشورهای منطقه دراز می کند.
تهران - ایرنا - در یادداشت روزنامه ایران آمده است: جمهوری اسلامی ایران نشان داد، عدم موافقت کشورمان با گنجاندن مسائل منطقه در مذاکرات اصلی و فرعی هستهای، به معنای فراموشی یا بیارزشی آن نیست، بلکه به دنبال تبیین و تعیین جایگاه درست آن است.
تهران - ایرنا - وزیر امور خارجه و معاون سلطان عمان با تاکید بر روابط متمایز ایران و عمان، بر عزم خود در رفع موانع و سرعت بخشیدن به تصمیمات متخذه از سوی مقامات عالیه دو کشور تاکید کردند.
وزیر امورخارجه کشورمان با وزیر امورخارجه عمان دیدار و از ایفای نقش مثبت این کشور در موضوعات مرتبط با جمهوری اسلامی ایران قدر دانی کرد.
تهران - ایرنا - وزیر امور خارجه بر ضرورت پیگیری و اجرای مصوبات کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی تهران - مسقط تاکید کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان که در چارچوب سفر به کشورهای منطقه به عمان سفر کرده است، بعد از ظهر امروز با وزیر خارجه سلطنت عمان دیدار کرد.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که در چارچوب سفر به کشورهای منطقه به عمان سفر کرده است بعد از ظهر امروز با بدر بن حمود البوسعیدی وزیر خارجه سلطنت عمان دیدار و در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
وبینار «خدمات الکترونیکی عمان در ساحت قرآن کریم» از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین نمایشگاه مجازی قرآن کریم، برگزار شد.
اسلامآباد - ایرنا - عربستان برای دومین بار طی 3 ماه گذشته به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ورود اتباع پاکستانی را ممنوع و سعودیها را نیز از سفر به پاکستان برحذر داشت.
اسلامآباد - ایرنا - دولتهای کانادا و سلطنت عمان به دلیل تشدید شیوع ویروس کووید -19 در پاکستان ورود اتباع و هرگونه پروازهای تجاری از مبدأ این کشور را ممنوع کردند.
تهران - ایرنا - «ترکی الفیصل» رییس پیشین دستگاه اطلاعاتی سعودی روز یکشنبه به صورت ضمنی از قطر خواست تا رفتار و عملکرد خود را با عربستان تغییر دهد.
تهران - ایرنا - تمایل جو بایدن برای بازگشت به برجام در طول رقابت های انتخاباتی با پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بازتاب وسیع در میان مخالفین و موافقین این رویکرد احتمالی داشت. در حالی که برخی حکام عرب و اسراییل از این تحول نگران شدند، اصحاب رسانه و اندیشمندان عرب ابراز امیدواری می کنند.