شنبه 26 مهر 1404

سهام آسیا متزلزل شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
سهام آسیا متزلزل شد

امروز سهام آسیا متزلزل بود و دلار ثابت ماند زیرا بازارها به دلیل انتظار انتشار داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده نگران هستند.

به گزارش ایسنا، گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن 0.3 درصد کاهش یافت و سهام آمریکا با کاهش خفیف روبرو شد.

ارز ژاپن بیشترین ضرر را در برابر دلار متحمل شد، ین یک شبه به 125.77 رسید که بالاترین میزان از ژوئن 2015 بود. یورو نیز با 0.1 درصد کاهش به 1.0869 دلار رسید.

اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند که شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا (CPI) در روز سه‌شنبه نسبت به مدت مشابه سال قبل 8.4 درصد افزایش داشته باشد.

اقتصاددانان بانک نات وست مارکتز (NatWest Markets) جهش ماهانه 1.1 درصدی در رقم اصلی تورم را پیش‌بینی کرده‌اند که بزرگترین رشد ماهانه از ژوئن 2008 خواهد بود.

به نقل از استاک، بازده اوراق 10 ساله خزانه‌داری در مقایسه با بسته شدن 2.782 درصدی آن در ایالات‌متحده در روز دوشنبه به 2.8107 درصد افزایش یافت.

بازده دو ساله که با انتظارات معامله‌گران برای افزایش نرخ‌های صندوق فدرال رزرو افزایش می‌یابد به 2.5242 درصد رسید.

سهام اروپا با کاهش یک درصدی شروع به کار کرد.

نفت خام آمریکا 0.85 درصد افزایش یافت و به 95.09 دلار در هر بشکه رسید. قیمت هر بشکه نفت برنت نیز در 99.18 دلار قرار گرفت.

هر اونس طلا به قیمت 1951.45 دلار معامله شد.

انتهای پیام