دوشنبه 16 شهریور 1405

سه تصفیه‌خانه فاضلاب برای کردستان در دست ساخت است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سه تصفیه‌خانه فاضلاب برای کردستان در دست ساخت است

سنندج - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان گفت: در حال حاضر سه واحد تصفیه خانه فاضلاب در شهرهای کامیاران، دیواندره و دهگلان با اعتبار یک هزار و 152 میلیارد ریال در دست اجرا است.

محمدحسین محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تصفیه‌خانه فاضلاب کامیاران با اعتبار 332 میلیارد ریال در دست اجرا بوده و این پروژه برای جمعیت 80 هزار نفری این شهر برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب دیواندره نیز با اعتبار 411 میلیارد ریال در دست اجرا است، اضافه کرد: این طرح جمعیت 42 هزار نفری شهر دیواندره را پوشش خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان یادآور شد: تصفیه‌خانه دهگلان هم با 409 میلیارد ریال اعتبار نیز برای جمعیت 40 هزار نفری این شهر تعریف شده. و در دست ساخت است

محمدی تاکید کرد: در حال حاضر هشت تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره‌برداری در استان فعالیت می‌کنند که ظرفیت تصفیه 203 هزار مترمکعب فاضلاب را در شبانه روز دارند.

وی با اشاره به اینکه شاخص تصفیه فاضلاب در کردستان 2، 5 برابر میانگین کشوری است، افزود: توسعه تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فعال استان از دیگر طرح‌های در دست اجرا است که به ارتقا این بخش کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

در حال حاضر 27 شهر، 378 هزار مشترک در بخش آب و 363 هزار مشترک بخش فاضلاب از خدمات شرکت آبفا کردستان بهره‌مند هستند و از یک هزار و 677 روستای دارای سکنه، یک هزار و 542 روستا دارای لوله‌کشی بوده و یک هزار و 6 روستا نیز زیر پوشش خدمات این شرکت قرار دارند.

*س_برچسب‌ها_س*