جمعه 3 اسفند 1403

سه شکارچی غیرمجاز در طارم سفلی قزوین دستگیر شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سه شکارچی غیرمجاز در طارم سفلی قزوین دستگیر شدند

قزوین - ایرنا - رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قزوین گفت: ماموران یگان حفاظت، سه شکارچی غیرمجاز را در مناطق حفاظت شده طارم سفلی قزوین دستگیر کرده و به مراجع قضایی تحویل دادند.

اکبر کشت پرور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ماموران یگان حفاظت هنگام گشت زنی در مناطق حفاظت شده طارم سفلی به سه شکارچی برخورد کردند که به دنبال شکار حیوانات بودند.

وی با بیان اینکه شکارچیان با مشاهده ماموران یگان حفاظت از محل متواری می‌شوند، گفت: نیروهای یگان حفاظت پس از گذشت ساعت‌ها تعقیب و گریز و پیاده روی در مناطق صعب العبور موفق شدند این شکارچیان را دستگیر کرده و از آنها 2 قبضه سلاح شکاری کشف و ضبط کنند.

کشت پرور از همکاری سرمحیط‌بانی شهر سیردان مرکز بخش طارم سفلی تشکر کرد و اظهار داشت: پس از انتقال متهمان به مقر محیط زیست، پرونده شکارچیان تکمیل و سلاح‌های مکشوفه به همراه آلات و ادوات شکار برای سیر مراحل قانونی به مراجع دارای صلاحیت ارسال شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش جرایم حیات وحش در مناطق حفاظت شده، انتظار می‌رود برخوردهای قانونی در این راستا محکم و قاطع باشد تا جلوی اقدامات متخلفان و سوء استفاده گران گرفته شود.

استان قزوین دارای سه منطقه حفاظت شده در باشگل تاکستان، الموت و طارم سفلی و همچنین چهار منطقه شکار ممنوع در منطقه الموت شرقی، غربی، شهرستان آوج و دشت الله آباد شهرستان آبیک است.

*س_برچسب‌ها_س*