پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

سه طرح کلان دام و طیور در قزوین آماده بهره‌برداری شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سه طرح کلان دام و طیور در قزوین آماده بهره‌برداری شد

قزوین - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: سه طرح کلان دام و طیور در استان آماده بهره برداری شده و تا پایان سال جاری با حضور مسوولان عالی کشوری و دولت به شکل رسمی افتتاح می‌شود.

علی شاپورزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر و با بیان اینکه حجم سرمایه گذاری مربوط به این طرح ها از سوی بخش خصوصی حدود چهار هزار میلیارد ریال بوده است، اظهار داشت: یکی از این طرح ها گاوداری 2 هزار راسی است که در شهرستان آبیک احداث شده است.

این مسوول همچنین گفت: دامداری پنج هزار راسی دام سبک در بوئین زهرا از دیگر طرح های آماده بهره برداری است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین اظهار داشت: مرغداری پرورش پولت به ظرفیت 200 هزار قطعه در شهرستان تاکستان از دیگر طرح های بزرگ دامی استان به شمار می رود که آماده بهره برداری شده است.

شاپورزاده با بیان اینکه استان قزوین در تولید محصولاتی چون شیر و تخم مرغ جزو قطب های کشور است، گفت: بهره برداری از این واحدها موقعیت قزوین را به لحاظ تولید محصولات دامی در کشور ارتقا می بخشد.

استان قزوین با احتساب واحدهای صنعتی و سنتی (روستایی) دارای حدود یک میلیون راس گاو، 700 هزار راس گوسفند و 120 هزار راس بز است.

استان قزوین دارای 440 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 10 میلیون قطعه است.

در حال حاضر همچنین چهار میلیون و 700 هزار قطعه مرغ تخم گذار و 2 میلیون قطعه پولت پرورش مرغ تخمگذار در واحدهای طیور استان قزوین وجود دارد.

سالانه حدود 30 هزار تن گوشت قرمز، 55 تا 60 هزار تن گوشت سفید و 60 تا 65 هزار تن تخم مرغ و همچنین 550 هزار تن شیر در استان قزوین تولید می شود.

*س_برچسب‌ها_س*