سه فوریتی
سه فوریتی
فرمانده کل سپاه بر تداوم راه و مسیر روشن جبهه مقاومت پس از شهادت سردار سلیمانی با عزمی راسخ تر از گذشته تاکید کرد.
پکن - ایرنا - چین در واکنش به عدم صدور ویزای آمریکا برای محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در یک نشست سازمان ملل اعلام کرد که آمریکا باید به تعهدات بین المللی خود برای صدور روادید و تمهیدات دیگر برای نمایندگان کشورها عمل کند.
اقتصادنیوز؛ احمد جنتی جنتی، دبیر شورای نگهبان، صبح امروز در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرد. مجلس، امروز طرح سه فوریتی ضد آمریکایی را برای انتقام خون شهدای مقاومت را با فریاد های مرگ بر آمریکا تصویب کرد./ خبرآنلاین
پیرو تصویب طرح سه فوریتی مقابله با آمریکا؛ سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این پرسش که آمران این اقدام تروریستی شامل رئیس جمهور آمریکا نیز میشوند، گفت: بله، هر کسی که در زمره آمران باشد قرار میگیرد.
طرح سه فوریتی اصلاح «قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا» در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با رای قاطع همه نمایندگان حاضر و حتی بدون یک رأی مخالف تصویب شد.
بررسی طرح سه فوریتی مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا امروز برای اولین بار در طول 40 سال انقلاب در دستورکار مجلس قرار گرفت و به صورت قانون درآمد.
اقتصادنیوز؛ علی لاریجانی رئیس مجلس در جمع خبرنگاران گفت: با گامی که مجلس عراق برداشته است آمریکاییها باید بساط خود را جمع کنند و از منطقه بروند.
مهر نوشت: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پاسخ خون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، فرار نیروهای آمریکایی از منطقه است.
آیت الله جنتی، دبیر شورای نگهبان، صبح امروز در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرد. مجلس، امروز طرح سه فوریتی ضد آمریکایی را برای انتقام خون شهدای مقاومت را با فریاد های مرگ بر آمریکا تصویب کرد.
رئیس مجلس گفت: خوشبختانه امروز مجلس در اقدامی منحصربه فرد طرحی سه فوریتی را به تصویب رساند، من به یاد ندارم پس از انقلاب طرح سه فوریتی به تصویب رسانده باشیم.
نماینده مردم بندر ماهشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مراسم پرشور تشییع جنازه شهید قاسم سلیمانی گفت: پیام بدرقه مردم، پرهیز از هر گونه مذاکره و سازش است.
تهران - ایرنا - رییس مجلس شورای اسلامی گفت: 200 میلیون یورو برای سپاه قدس در سال آینده اختصاص می یابد تا دشمنان بدانند با شهادت سردار سلیمانی فکر مقاومت در منطقه نه تنها کاهش نمییابد بلکه گسترش پیدا خواهد کرد و ما نیز از آن حمایت خواهیم کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه حضور مردم در مراسم تشییع سپهبد حاج قاسم سلیمانی مهمترین گام در ایجاد و صیانت از امنیت ملی بود، گفت که باید پاسخ خون حاج قاسم سلیمانی این باشد که نیروهای آمریکایی از منطقه فرار کنند که این گام را مجلس عراق برداشت.