سودان
سودان
تهران - ایرنا - کشور ساحل عاج با اتخاذ سیاستهای اقتصادی کارآمد، در مسیر تحول و رشد اقتصادی قرار گرفته است. از نگاه کارشناسان، تداوم این مسیر، ساحل عاج را در جایگاه ثروتمندترین کشور آفریقایی قرار خواهد داد.
تهران - ایرنا - رییس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) مدعی شد که عربستان سعودی منتظر نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست تا هدیه خود را به رییس جمهوری منتخب تقدیم کند.
تهران - ایرنا - دولت سودان آمادگی مشروط خود را برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
تهران - ایرنا - روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» امروز (پنجشنبه) در خبری به توافق عادیسازی روابط رژیم اشغالگر قدس و سودان پرداخت و سفر هیأت اسرائیلی به این کشور را در میان موج تظاهرات مردمی و خشم و انزجار آنان در مخالفت با این توافق توصیف کرد.
بغداد - ایرنا - «بهشت گم شده»، ادعایی است که این روزها تبلیغات گسترده سیاسی - رسانهای برای توجیه رابطه با رژیم غاصب صهیونیستی در عراق در پیش گرفته و هر گزینه غیر از آن را به مثابه تداوم روند برزخ غذاب در این کشور بحرانزده میداند.
تهران - ایرنا - جوانان سودانی روز چهارشنبه در جریان تظاهرات اعتراضی علیه دولت انتقالی این کشور به دلیل سازش با رژیم صهیونیستی، پرچم این رژیم را به آتش کشیدند.
تهران - ایرنا - منابع صهیونیستی چهارشنبه شب از پرواز مستقیم هواپیمای این رژیم به سودان در پی برخی گمانهزنیها در خصوص احتمال سازش میان خارطوم و تلآویو خبر دادند.
تهران - ایرنا - صدها نفر در خارطوم پایتخت سودان روز چهارشنبه علیه دولت انتقالی این کشور تظاهرات کردند.
تهران - ایرنا - وزیر خارجه «دولت نجات ملی» یمن در نامهای به «مارتین گریفیتس» نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور این کشور، برای شروع مذاکرات یا روند مشاوره با هدف دستیابی به یک توافق سیاسی صلحآمیز و پایدار به نفع یمن و مردم آن اعلام آمادگی کرد.
تهران - ایرنا - بعد از حدود 6 ماه توقف پروازها بدلیل شیوع ویروس کرونا، فرودگاه بین المللی دمشق فعالیت عادی خود را به تدریج از سر میگیرد.
در دومین روز از همایش ملی (نهمین دوره اردوی فرهنگی - آموزشی) طریق جاوید با محوریت «انقلاب اسلامی و مقاومت؛ بیداری مستضعفان جهان»، پژوهشگران حوزه و دانشگاه، در خصوص ابعاد مختلف مقاومت به بحث و تبادل نظر پرداختند.
رییس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از تحریمهای ظالمانه آمریکا گفت: علیرغم ادعای آمریکا که راه تأمین دارو و غذا برای ایران باز هست؛ اما تمام درگاههای تأمین و انتقال دارو مسدود است.
تهران - ایرنا - رئیس سازمان بازرسیکل کشور و نائبرییس آمبودزمان کشورهای اسلامی در نشست هیأتمدیره این انجمن با انتقاد شدید از تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران بهخصوص در حوزه دارو، این مساله را یک اقدام تروریستی قلمداد کرد.
رییس سازمان بازرسیکل کشور و نائبرییس آمبودزمان کشورهای اسلامی در نشست هیأتمدیره این انجمن با انتقاد از تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران بهخصوص در حوزه دارو، این مساله را یک اقدام تروریستی قلمداد کرد.
نیویورک - ایرنا - در پس هیاهوی تبلیغاتی در واشنگتن بر سر عادی سازی روابط برخی اعراب با رژیم صهیونیستی، تحلیلگران در گوشه و کنار هشدار می دهند که عجله ترامپ برای بهره برداری تبلیغاتی از این موضوع که با فشار دیپلماتیک سنگین به سودان همراه شده، می تواند نتیجه عکس دهد.
تهران - ایرنا - وزیر اطلاع رسانی سودان اعلام کرد که این کشور در معرض فشارهای زیادی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی قرار دارد.