سپاه شتابنده در مسیر رفع محرومیت حرکت خواهد کرد
کریمی اظهار کرد: رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار، ادامه نهضت مؤمنانه و تسهیل ازدواج جوانان از طریق اشتغال زایی و سایر اقدامات دیگر در این راستا مهمترین برنامه های سپاه و بسیج برای محرومیت زدایی است و سپاه شتابنده در این مسیر حرکت خواهد کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی امروز در آیین بهره برداری از پروژه های محرومیت زدایی شهرستان خنداب به مناسبت یوم الله سوم خرداد گفت: خدمت صادقانه به ملت ایران یک نعمت ارزشمند و افتخار بزرگ است که خداوند به سپاه و بسیج عنایت کرده و لذا باید قدر این فرصت مغتنم را به خوبی بدانیم.
کریمی اظهار کرد: رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار، ادامه نهضت مؤمنانه و تسهیل ازدواج جوانان از طریق اشتغال زایی و سایر اقدامات دیگر در این راستا مهمترین برنامه های سپاه و بسیج برای محرومیت زدایی است و سپاه شتابنده در این مسیر حرکت خواهد کرد.
وی ادامه داد: نیازمند این هستیم خدمت صادقانه به مردم تبدیل به یک فرهنگ عمومی شود و همه ظرفیت ها و توانمندی ها باید در این راستا به کارگیری شود که البته مشارکت و هم افزایی همه جانبه یک ضرورت است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بیان کرد: سپاه به موازات تامین امنیت در همه بخش ها خدمت رسانی به مردم را با قوت پیش می برد و پیشرفت های به دست آمده در طول 42 سال گذشته به برکت تامین امنیت در همه بخش ها است که مرهون مجاهدت های شهدا و رزمندگان و در صحنه بودن مردم و نیروهای مسلح است.
کریمی بیان کرد: در سال گذشته خدمات و اقدامات گسترده ای به مردم استان و برخی از نقاط محروم کشور همچون سیستان و بلوچستان انجام شده که بیش از 780 فرصت شغلی، 1 هزار و 320 تثبیت شغل، تعمیر و بازسازی 170 واحد مسکونی محرومین، احداث 190 واحد مسکونی نیازمندان، 820 جهیزیه و 300 هزار بسته معیشتی تنها بخشی از خدمات در سال 99 است که این مسیر با قوت همچنان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام /